0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Lupta cu cancerul începe în bucătărie
Carte

Lupta cu cancerul începe în bucătărie

Rețete hrănitoare și savuroase pentru perioada de tratament și recuperare

Autor(i): Rebecca KATZ
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărți practice
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (20x26 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Dacă mâncarea este un medicament, atunci Rebecca Katz este unul dintre marii tămăduitori. Lupta cu cancerul începe în bucătărie e o carte pentru toți cei care vor să mănânce ca și cum viața lor chiar contează.“ (Dr. Rachel Naomi Remen, autoarea cărților Kitchen Table Wisdom și My Grandfather’s Blessings)

„Nu există nimic mai prețios pentru organism decât o hrană sănătoasă, mai ales atunci când suntem diagnosticați cu cancer. Datorită acestui minunat ghid, alimentele nutritive ajung să fie ușor de preparat, să arate apetisant și să fie extrem de gustoase. Este cea mai bună carte de bucate pe care am citit-o.“ (Joseph Pizzorno, redactor-șef al publicației Integrative Medicine)

Lupta cu cancerul începe în bucătărie combină în mod elegant știința nutriției sănătoase cu înțelepciunea inimii și a sufletului. Această carte frumoasă luminează calea hrănirii organismului și ne inspiră, oferind o îndrumare clară despre cum să transformăm acest proces într-unul simplu și plăcut. Sunt încântat să recomand această carte tuturor persoanelor afectate de cancer și apropiaților lor.“ (Dr. Jeremy Geffen, medic oncolog și autor al cărții The Journey Through Cancer: Healing and Transforming the Whole Person)

Lupta cu cancerul începe în bucătărie este o resursă incredibil de bogată și de satisfăcătoare. Este de neînlocuit pentru persoanele care suferă sau care au suferit de cancer și ar trebui să fie o lectură obligatorie pentru toți specialiștii în sănătate. Acest dar minunat va avea un profund impact asupra sănătății și stării de bine a tuturor celor care profită de el.“ (Dr. Donald Abrams, șeful secțiilor de hematologie și oncologie de la San Francisco General Hospital, oncolog la Centrul Medical Osher, UCSF, și coautor al lucrării Integrative Oncology)