0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor
Carte

Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor

Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor. Editura
CumpărDetalii carte

Reţete vegetariene integrale de la bucătarii voştri favoriţi

Autor(i): LeAnne Campbell, dr. Thomas Colin Campbell
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecă natural
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 285 (17x21 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Studiul China“ este cea mai importantă carte despre nutriţie şi sănătate publicată în ultimii 75 de ani şi care a devenit rapid un bestseller vânzându-se în peste 100.000 de exemplare în ţări precum SUA, China, Japonia, Rusia, Turcia, Ungaria, Germania, Franţa, Brazilia, Serbia, Polonia, Nigeria etc.

Cartea „Studiul China“ descrie cel mai complet studiu asupra nutriţiei din ultimii 50 ani şi a fost efectuat de un cercetător american independent.

Mesajul cărţii e foarte important pentru noi toţi: hrana pe care o consumăm ne poate schimba viaţa, în bine sau în rău.

Cartea dărâmă, cu argumente solide şi bine documentate, multe mituri din alimentaţia modernă.

De unde vine numele de „Studiul China“? De la faptul că acest studiu s-a făcut pe o numeroasă populaţie rurală şi semi-rurală din China. Studiul a început în 1983 şi continuă şi în prezent. În plus autorul a făcut numeroase experienţe pe animale şi a studiat o mulţime de alte studii ştiinţifice care susţin concluziile din „Studiul China“.

Rezultatele „Studiului China“ sunt uimitoare şi îngrijorătoare în acelaşi timp.

Încă din antichitate se ştia că alimentele devin corpul nostru şi că suntem ceea ce mâncăm. Calitatea hranei pe care o consumăm determină starea noastră de sănătate.

Nu trebuie să fii medic ca să-ţi dai seama că tot mai mulţi copii sunt bolnăvicioşi sau sunt născuţi cu diverse handicapuri, tineri sunt deja obosiţi şi astenici, adulţii au multe boli cronice, iar mulţi dintre bătrâni sunt aproape invalidaţi de bolile lor. Consumul de medicamente a crescut atât de mult încât s-a ajuns la aberanta situaţie în care multe persoane au uitat că sănătatea este starea normală a fiinţei şi cred că sunt bolnave pentru că nu consumă medicamente. Oamenii petrec mai mult timp la cozi la cabinetele medicale şi la farmacii, decât la un spectacol sau o plimbare în parc.

Din cartea „Studiul China“, aflăm pe baze statistice bine documentate că alimentaţia nesănătoasă este cea care favorizează apariţia unor boli severe precum cancerele, diabetul, obezitatea, bolile de inima şi bolile auto-imune. De aici aflăm că excesul de alimente animale provoacă tulburări metabolice importante, atât la copii cât şi la adulţi.

„Studiul China“ este cea mai convingătoare dovadă de până acum referitoare la provenienţa bolilor de inimă, a cancerului şi a altor boli grave larg răspândite în Occident.

Fiind susţinut de studii bine documentate şi confirmate de alţi cercetători, precum şi de statistici copleşitoare „Studiul China“ este cel mai solid argument pentru o dietă vegetariană ca mod de viaţă sănătos.

Dacă optezi pentru a mânca şuncă şi ouă la micul dejun, uar apoi pentru a lua medicamente ca să-ţi reduci colesterolul, este dreptul tău. Dacă îţi pasă însă cu adevărat de sănătatea ta, atunci citeşte cât mai repede cartea „Studiul China“ şi pune cât mai urgent în aplicare principiile descrise în ea. Dacă vei acorda atenţie sfaturilor din acest studiu remarcabil, corpul tău îţi va fi recunoscător în fiecare zi de acum înainte.

Dacă doreşti să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea, performanţele şi succesul citeşte „Studiul China“. Acesta conţine recomandări ştiinţifice autorizare cu privire la cât de multe proteine avem nevoie şi de unde trebuie să le luăm.

Toţi cei preocupaţi de actuala epidemie de obezitate, boli de inimă, cancer, diabet şi alte boli grave, de starea lor de sănătate şi de uluitorul impact al dietei occidentale în plan social şi asupra mediului înconjurător vor găsi soluţii practice în cartea „Studiul China“.

„Studiul China“ se bazează pe cercetări detaliate nu pe speculaţii gen Zone, Atkins şi alte mode alimentare actuale. Un lucru de apreciat la această carte este faptul că autorul nu ne oferă doar concluziile sale, el nu ţine predici, nu recomandă nimănui ce să mănânce şi ce nu. El ne oferă oferă posibilitatea de a face singuri alegeri după ce am luat cunoştinţă de opţiunile pe care le avem şi de consecinţele acestor alegeri.

Un articol despre cartea „Studiul China“ puteţi citi şi pe Formula-As.ro: Cancerul si alimentatia - „Studiul China“.

Cuprinsul cărţii: „Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor“

  • Cuvânt înainte
  • PÂINE ŞI BRIOŞE
    • Franzelă cu mere
    • Pâinea cu banane a mamei
    • Pâine de porumb
    • Pâine din porumb şi quinoa
    • Brioşe cu afine lassy
    • Brioşe cu afine şi banane
    • Brioşe cu dovlecel şi dovleac de vară
  • FELURI PENTRU MIC DEJUN
    • Granola cu turtă dulce
    • Granola cu portocale şi pepite
    • Batoane cu ovăz, fulgi de ciocolată şi seminţe de dovleac
    • Mic dejun cu cartofi dulci
    • Cuşcuş cu fructe de pădure
    • Seminţe de in cu stafide şi scorţişoară
    • Parfait cu afine şi chia
    • Müsli peste noapte
    • Terci de porumb
    • Frittata cu porumb proaspăt şi dovlecei
    • Bol tex-mex
    • Budincă de chia cu fructe de pădure şi cardamom
    • Budincă cremoasă de orez
    • Cel mai bun sirop de curmale
    • Terci de ovăz cu rubarbă
    • Fulgi de ovăz cu topping de afine
    • Smoothie de lămâie şi lămâie verde
    • Smoothie de portocală şi grepfrut
    • Smoothie de morcov şi papaya
  • APPERITIVE ŞI SALATE
    • Ceviche proaspăt
    • Vinegretă magică din sos de mere
    • Vinegretă cu rodie
    • Migdale picante
    • Salată de kale confetti
    • Salată de kale festivă
    • Salată de kale
    • Salată de paste soba
    • Salată Caesar, în stil jazzy
    • Dressing de salată Caesar
    • Salată de quinoa cu fistic şi coacăze
    • Salată de quinoa fiesta
    • Salată proaspătă cu porumb
    • Salată cu nuci şi morcovi
    • Salată cu susan
    • Salată cu papaya verde
    • Salată tropicală
    • Salată de năut şi spanac
    • Ciuperci umplute cu pesto
    • Pastă picantă de năut
    • Hummus cu usturoi şi roşii
  • SUPE ŞI CHILI
    • Cea mai bună supă de dovleac plăcintar
    • Supă de fasole neagră cu cartofi dulci
    • Supă de morcovi
    • Supă cremoasă de broccoli
    • Supă cremoasă de conopidă
    • Totul minestrone
    • Supă fină de linte
    • Gazpacho de ananas şi castravete
    • Chili cu linte roşie
    • Chili cu cartofi dulci şi kale
    • Supă de mazăre galbenă şi cartofi dulci
  • BURGERI, SENDVIŞURI ŞI TACO
    • Burgeri rapizi
    • Burgeri din năut
    • Sendvişuri barbecue cu ciuperci
    • Wrap-uri cu portobello în stil asiatic
    • Taco cu fasole adzuki
    • Mirodenii pentru taco
    • Taco cu năut
    • Taco cu linte, kale şi quinoa
  • FELURI PRINCIPALE
    • Aloo gobi
    • Tocană barbecue cu mazăre
    • Ratatouille cu năut la cuptor
    • Dal din linte şi mere
    • Franzelă din linte
    • Sos marinara cu linte
    • Marinara lui tata
    • Spaghetti cu chiftele de grâu
    • Macaroane cu ardei şi broccoli
    • Fettuccine cremos
    • Fettuccine cu ciuperci
    • Stroganoff savuros cu ciuperci
    • Pho vegetarian cu legume
    • Sos din ceapă verde şi arţar
    • Varză de Bruxelles şi kale cu sos miso-dijon
    • Şniţele din vinete în crustă de migdale
    • Friptură de conopidă cu sos dulce de ardei
    • Mămăligă cu vinete
    • Tabbouleh
    • Quinoa hurry curry
    • Legume cu lapte de cocos
    • Curry thailandez cu ananas
    • Orez cu ananas
    • Orez vegetarian jicama
    • „Orez“ cu nuci, merişoare şi dovleac
    • Orez cu fasole
    • Franzelă din fasole
    • Budincă cu fasole
    • Lasagna de la chef AJ
    • Parmezan vegetal
    • Enchilada strata
  • GARNITURI
    • Conopidă cu cremă de migdale
    • Sparanghel cu sos hollandaise vegan
    • Varză chinezească în sos de ghimbir
    • Morcovi rumeniţi cu chimen şi piper roşu
    • Fasole verde cu morcovi şi suc de portocală
    • Varză de Bruxelles cu dovleac
    • Cartofi cu curry
    • Pastă din merişoare
    • Chutney din nucă de cocos
    • Kimchi cu ridiche albă
    • Ton vegetal
    • Salată jicama cu dressing din seminţe de mac
    • Salată cu coriandru şi lămâie
    • Crutoane din pâine
    • Legume cu frunze verzi rumenite
    • Legume verzi cu ghimbir
    • Frunze de muştar
    • Curcubeu
    • Piure cu păstârnac
    • Cartofi dulci umpluţi dublu copţi
    • Cartofi dublu copţi
    • Inele de ceapă coapte
    • Chipsuri din kale la cuptor
    • Chipsuri din tortilla coapte
    • Sos pentru nacho
  • DESERTURI
    • Acadele de ciocolată cu nuci şi curmale
    • Pernuţe din nucă de cocos
    • Clafouti
    • Cremă de pere
    • Banane coapte de vis
    • Prăjiturele cu căpşune
    • Budincă de chia şi dovleac pumpkin
    • Ganache cu zmeură
    • Negresă cu cartofi dulci
    • Prăjiturele cu unt de arahide şi jeleu
    • Tort mousse de ciocolată şi mentă
    • Trufe cu unt de arahide
    • Mini-tarte cu unt de arahide
    • Îngheţată de ciocolată cu mentă
    • Plăcintă uşoară de duminică
    • Plăcintă cu afine
    • Îngheţată pe băţ cu afine
    • Îngheţată italiană cu sirop de lămâie
    • Şerbet de lămâie şi fructe de pădure
    • Şerbet de mango
    • Shake din papaya
    • Desert crocant cu mere şi merişoare
  • ANEXE
    • Unităţi de măsură
    • Simboluri dietetice
    • Valori nutriţionale