0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Remisie totală
Carte

Remisie totală

Coperta cărții: Remisie totală – Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă de la editura For You.
Cartea: Remisie totală – Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă
Autor: Dr. Kelly A. Turner,
Editura: For You
Cumpăr

Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

Autor(i): Dr. Kelly A. Turner,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 358 (14x20 cm)
ISBN:9786066395953
Preţ: 40,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea ei, „Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă“, Dr. Kelly A. Turner, fondatoarea Proiectului Radical Remission, dezvăluie 9 factori care pot duce la o remisie totală a cancerului, chiar și atunci când medicina convențională nu a reușit.

În timp ce-și făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley, din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar și consilier în oncologie integrativă, a fost șocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar și atunci când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce medicina convențională a dat greș. A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 țări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici și 20 de supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile și tehnicile lor de vindecare. Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală și cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri.

Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potențialul de a-i ajuta chiar și pe pacienții cu cancer în fază terminală să-și transforme viața. Fiecare factor-cheie este descris detaliat într-un capitol din carte și este documentat cu povești spectaculoase despre călătoria spre vindecare a pacienților diagnosticați cu diferite tipuri de cancer.

„Remisie totală“ este o carte care se adresează celor care sunt în mijlocul tratamentului convențional pentru cancer, celor care caută alte opțiuni deoarece tratamentul a făcut tot ce se putea și celor care par să nu mai aibă alte opțiuni rămase, dar încă simt că viitorul le rezervă posibilitatea speranței.

Cuprinsul cărţii: „Remisie totală“