0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile
Carte

Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile

Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Louise L. Hay
Editura: For You
Colecţia: Seria 21 de zile
Pagini: 120 (14x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Studiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini.

Dacă aveţi vreun vis pe care v-aţi dorit dintotdeauna să-l duceţi la îndeplinire, dar nu aţi ştiut cum, acum vă mai despart doar 21 de zile de momentul în care îl veţi vedea împlinit.

Principiile de vindecare prin afirmaţii propuse de Louise L. Hay s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume şi, în ultimii 30 de ani, au furnizat tehnici care i-au alinat şi vindecat pe foarte mulţi oameni.

Cartea „Învaţă cum să foloseşti puterea afirmaţiilor în 21 de zile“ transformă această metodă puternică într-un instrument şi mai simplu şi mai uşor de învăţat.

Astfel, descoperim mai repede puterea cuvintelor simple şi alinătoare de a rezolva orice problemă în orice domeniu, de la stima de sine şi emoţiile stârnite de frică până la gândirea critică şi iertare, de la sănătate şi îmbătrânire până la succesul în muncă, bani şi prosperitate şi de la iubirea de sine până la prietenie, iubire şi intimitate.

Indiferent dacă vizează dimensiunea fizică sau emoţională, principiile elaborate de Louise L. Hay sunt accesibile oricând şi pot fi puse la lucru în orice moment.

De asemenea, ele ne învaţă cum să ne creăm propriile afirmaţii, personalizate, astfel încât să ţintească precis în probleme şi blocaje persistente poate chiar de-o viaţă întreagă.

Cartea de faţă constituie o introducere ideală la tehnici spirituale care funcţionează de câteva decenii şi care acum sunt prezentate într-un format pe măsura secolului XXI.