0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Iertare
 4. Iertarea
Carte

Iertarea

Iertarea. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Cea mai mare putere vindecătoare

Autor(i): Dr. Gerald G. Jampolsky
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 133 (13x20 cm)
Preţ: 17,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare“ este scrisă într-un limbaj simplu şi accesibil. Ea explică de ce atât de mulţi oameni consideră că este atât de greu să ierte şi de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalţi reprezintă de fapt o decizie de a suferi.

Cartea analizează factorii care ne fac să refuzăm iertarea şi felul în care justifică mintea noastră acest lucru.

În continuare, ea prezintă efectele secundare toxice ale incapacităţii de a ierta şi dezastrul pe care îl provoacă aceasta asupra corpului nostru şi în viaţa noastră.

Dar mai presus de orice, cartea prezintă beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relatează numeroase întâmplări care au darul de a ne deschide inimile în faţa miracolelor care se pot petrece atunci când acceptăm faptul că nimeni nu merită să fie exclus de la iubirea noastră.

De-a lungul cărţii „Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare“ sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertării şi care pot fi folosite ca afirmaţii pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta să ne schimbăm radical viaţa, eliberându-ne de suferinţele trecutului dureros.

Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezintă o lectură obligatorie pentru toţi cei interesaţi de transformarea personală şi globală a acestei lumi.

John Gray, autor al cărţii „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“

Nu te limita doar să citeşti această carte. Inspiră şi expiră înţelepciunea ei în fiecare zi. Este o carte cu adevărat înălţătoare.

Lumea conflictuală în care trăim are astăzi mai multă nevoie de iertare ca oricând, căci fără iertare nu se poate vorbi de o vindecare autentică. Aşa cum explică pe larg Jampolsky, destinul nostru depinde adeseori de măsura în care ştim să iertăm.

Jerry Jampolsky este un promotor al păcii. Opera lui de o viaţă, referitoare la iertare, reprezintă fundamentul atingerii stării de pace interioară, dar şi al păcii planetare. Această carte simplă, ilustrată cu numeroase poveşti inspirate şi capabile să îţi transforme viaţa, prezintă paşii concreţi prin care ne putem dezvolta capacitatea de a ierta. Dacă vom fi dispuşi să facem aceşti paşi, spiritul nostru va renaşte, desăvârşind miracolul vindecării.

Joan Borysenko, autoarea cărţii „Epuizarea totală“)

Cuprinsul cărţii: „Iertarea“

 • Cuvânt înainte
 • Mulţumiri
 • Introducere
 • Cuvânt adresat cititorului
 • Rădăcinile nefericii
 • Ce este iertarea
 • Mintea care nu iartă
 • Principalele 20 de motive pentru care refuzăm iertarea
 • Înlăturarea obstacolelor din calea iertării
 • Miracolele iertării
 • Pietrele de temelie ale iertării
 • Epilog