0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Deep Work (Munca Profundă)
Carte

Deep Work (Munca Profundă)

Deep Work (Munca Profundă). Editura Publica
CumpărDetalii carte

Concentrarea ca superputere într-o lume a perturbărilor

Autor(i): Cal Newport
Editura: Publica
Pagini: 304 (20x14 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ipoteza muncii profunde: abilitatea de a îndeplini o muncă profundă devine din ce în ce mai rară şi, implicit, din ce în ce mai valoroasă în economia noastră.

Drept urmare, cei foarte puţini care cultivă şi, mai apoi, transformă această abilitate în esenţa vieţii lor profesionale, vor prospera.

„Deep Work“ are două ţeluri: primul este de a convinge cititorii că ipoteza muncii profunde este adevărată. Cel de‑al doilea, este de a-i învăţa pe cititori să profite de această realitate, antrenându‑şi mintea şi transformându‑şi obiceiurile de lucru prin plasarea muncii profunde în centrul vieţii lor profesionale.

În loc să susţină că perturbările sunt nocive, Cal Newport celebrează forţa opusului acestora în noua sa carte, „Deep Work“, pe care o împarte în două părţi.

Mai întâi, demonstrează că, în aproape orice profesie, cultivarea unei etici a muncii profunde va produce beneficii majore. Ulterior, prezintă cititorilor patru reguli prin care pot deprinde abilitatea de a se concentra intens, transformându-şi astfel mintea şi obiceiurile.

„Deep Work“ este un ghid indispensabil tuturor celor care caută succesul focalizat într-o lume a perturbărilor.

Pe măsură ce automatizarea şi externalizarea reconfigurează spaţiul de lucru, abilitatea de care avem nevoie este aceea de a îndeplini o muncă profundă. Cartea lui Cal Newport ne învaţă cum ne putem concentra intens, într-un mediu lipsit de perturbări, lucru care ne ajută să învăţăm rapid şi să atingem performanţa. Gândiţi-vă că este un fel de calistenie pentru minte şi începeţi programul de astăzi.

Cal Newport vorbeşte despre importanţa abilităţii omului de a se concentra intens şi descrie paşii prin care putem deprinde această abilitate pentru a atinge performanţa.

Cartea conţine o serie de tactici pentru profesioniştii de toate felurile, prin intermediul cărora se pot diferenţia de restul jucătorilor din piaţa aglomerată a talentelor. Deep Work ne arată de ce Cal Newport este unul dintre cei mai provocatori gânditori despre viitorul muncii.

Ben Casnocha, coautor al cărţii „Alianţa“

„Munca Profundă“ reprezintă abilitatea de a vă concentra fără să vă lăsaţi distraşi de sarcinile care vă solicită intelectul. Vă permite să acumulaţi rapid informaţii complexe şi să ajungeţi la rezultate mai bune, într-un timp mai scurt. Nu în ultimul rând, munca profundă vă face să deveniţi mai buni în profesia voastră şi vă dă sentimentul de împlinire. Pe scurt, este un fel de superputere în economia din ce în ce mai competitivă a secolului XXI. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor şi-au pierdut abilitatea de a aprofunda munca, pentru că îşi petrec timpul într-un vârtej frenetic de e-mailuri şi social media, fără să realizeze că există o cale mai bună de a prospera.

Cal Newport