0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Cărți: Economie
  4. Nudge
Carte

Nudge

Nudge. Editura Publica

Cartea ghionturilor pentru decizii mai bune legate de sănătate, bogăție și fericire

Autor(i): Cass R. Sunstein, Richard H. Thaler
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 432 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Richard Thaler este laureatul Premiului Nobel în Economie, 2017.

„Nudge“ (Cartea ghionturilor) este cartea care ne schimbă modul de a gândi despre alegere, arătându-ne cum îi putem influența pe oameni pentru a lua decizii mai bune legate de sănătate, bogăție și fericire.

Folosindu-se de exemple revelatoare din realitatea practică de zi cu zi, Richard H. Thaler și Cass R. Sunstein arată că nu există alegere care să fie vreodată prezentată într-un mod neutru. Întrebarea care se pune este: când avem nevoie de un ghiont în direcția potrivită?

Îmi place la nebunie!

Este una dintre puținele citite recent care mi-au schimbat fundamental modul de a vedea lumea din jur. Exact la fel de surprinzător, e o lectură antrenantă, cu exemple din domenii cum nu se poate mai îndepărtate unele de altele: începând cu pișoare și terminând cu donarea de organe și căsătoria.

„Cartea ghionturilor“ (Nudge) nu-ți dă un ghiont, ci te ia pe sus cu totul!

DANIEL GILBERT, autorul cărții „Stumbling on Happiness“

Cartea aceasta este formidabilă! Îți va schimba modul de gândire nu doar în privința lumii înconjurătoare și a unora dintre marile provocări pe care le generează, ci și când vine vorba despre tine însuți.

Cu o putere de influență enormă. Arhitecții alegerii sunt peste tot.

ANDREW SPARROW, Guardian

Thaler este geniul creativ care a inventat domeniul economiei comportamentale.

„Nudge“ (Cartea ghionturilor) este o lectură obligatorie pentru cei care sunt în căutare de soluții noi și eficiente, în aspecte dintre cele mai variate ale vieții: strategii de business, protecția mediului, fondurile de pensii sau asistența socială. Nu în ultimul rând, le va fi utilă și celor interesați de o abordare nouă privind gândirea economică în contextul unor politici de natură liberală.

Echipa MARFIN BANK ROMÂNIA