0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Autoeducare
 4. Metoda Sedona
Carte

Metoda Sedona

Coperta cărții: Metoda Sedona – Cum te poți elibera de bagajul emoțional și cum poți trăi viața pe care ți-o dorești de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Metoda Sedona – Cum te poți elibera de bagajul emoțional și cum poți trăi viața pe care ți-o dorești
Autor: Hale Dwoskin
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Cum te poți elibera de bagajul emoțional și cum poți trăi viața pe care ți-o dorești

Autor(i): Hale Dwoskin
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală [Ed. Adevăr Divin]
Anul apariţiei: 2021
Pagini: 440 (13x20 cm)
ISBN:9786068420530
Preţ: 62,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„În cartea Metoda Sedona, Hale Dwoskin ne oferă o formulă practică, dovedită și plină de înțelepciune pentru eliberare emoțională și mentală în scopul experimentării bucuriei și plăcerii, sau pur și simplu a bucuriei de a fi în viață.“ (John Gray, Ph. D., autorul bestsellerului „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“)

Metoda Sedona reprezintă un program unic, care îți permite să introduci schimbări pozitive în viața ta. Pe măsură ce vei învăța acest proces simplu de eliberare de emoțiile care te împiedică să te bucuri de abundență și de fericire, teama și anxietatea ta se vor dizolva treptat. Dacă îți vei da voie să aplici exercițiile din această carte, vei fi șocat să constați cât de rapid ți se va transforma viața în bine!“ (Cheryl Richardson, coautoarea cărții cărții „Tu îți poți crea o viață de excepție“)

Metoda Sedona este un instrument extrem de puternic, care te va ajuta să îți descoperi echilibrul interior și libertatea emoțională. Tehnicile sale te ajută să îți transformi rapid starea de conștiință de la una de stres și rezistență la una de relaxare și acceptare. Îți recomand insistent această carte.“ (Debbie Ford, coautoarea cărții „Efectul Umbrei“)

„Este o carte genial de simplă și, de fapt, pur și simplu genială! Metoda Sedona este o carte ideală pentru antrenorii de viață, pentru terapeuți, vindecători, manageri și pentru orice om care dorește să își schimbe rapid viața în bine, dar cât mai lin cu putință.“ (Gay Hendricks, Ph. D., autorul cărților „Cinci dorințe“ și „Puterea unui singur gând“)

Metoda Sedona reprezintă o contribuție dintre cele mai importante la domeniul acceptării și transformării de sine. Metoda este similară unei învățături budiste prezentate într-o formă occidentală accesibilă, putându-ne elibera mintea și inima de limitările create de noi înșine și de vechile povești pe care ni le spunem singuri.“ (Lama Surya Das, autorul cărții „Trezirea lui Buddha din interior“ și „Renunțarea la cel care ai fost“)

Metoda Sedona este un instrument eficient prin care ne putem elibera de mentalitatea de victimă. Hale Dwoskin ne încurajează să nu ne mai cedăm puterea personală altora, ci să privim în interiorul nostru și să preluăm controlul asupra propriilor experiențe de viață. Este o metodă fantastică!“ (Susan Jeffers, Ph.D., autoarea cărților „Acceptă-ți teama, dar nu te lăsa inhibat de ea“ și „Acceptarea incertitudinii“)

„Hale Dwoskin ne prezintă în această carte un sistem terapeutic foarte eficace, cu foarte multe exemple concrete prin care poate fi transpus în practică. Metoda Sedona conține numeroase perle ale înțelepciunii care ne pot conduce pe un nou nivel de conștiință. Practicarea acestor principii te poate ajuta să te întorci acasă. Această carte este un manual rar întâlnit și extrem de util al trezirii personale.“ (Alan Cohen, autorul cărții „De ce este mizerabilă viața ta și ce poți face în această privință“)

„Nu există pelerinaj mai important ca cel al autoexplorării. Metoda Sedona este un instrument prețios care ne poate ajuta de-a lungul călătoriei către descoperirea de sine, conducându-ne către revelații personale și către noi începuturi. Este o carte scrisă cu înțelepciune și compasiune, într-un stil simplu, și ne oferă modalități concrete prin care ne putem trăi viața la care am visat dintotdeauna.“ (Barbara De Angelis, Ph.D., autoarea cărților „Momente reale“ și „Ce doresc femeile să știe bărbații“)

„Această carte prezintă o modalitate profundă și eficientă de obținere a unor îmbunătățiri imediate și durabile în viața personală și de afaceri. Este uluitor de eficientă!“ (Brian Tracy, autorul cărții „Deals!“)

Metoda Sedona este un instrument extrem de eficient de eliberare emoțională și de atingere a stării de bunăstare.“ (Mark Victor Hansen, coautor al seriei de cărți din ciclul „Supă de pui pentru suflet“ și coautor al cărții „Milionar la minut“)

„În mod similar Cabalei, care ne învață legile spirituale elementare ale existenței, Hale Dwoskin privește dincolo de simplele simptome ale negativității emoționale, căutând eliberarea și controlul în acest plan. Dacă vrei să îți schimbi dramatic viața în bine într-un timp foarte scurt, începe să aplici Metoda Sedona chiar de astăzi.“ (Yehuda Berg, autorul cărții „Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu“)

„Este o carte revoluționară, care te ajută să îți realizezi scopurile și visele, și să trăiești o viață mult mai bogată, mai încărcată de semnificații și mai satisfăcătoare. Și totul fără să trebuiască să faci un efort prea mare!“ (Robert Kriegel, Ph.D., autorul bestsellerurilor „Dacă nu e stricat – strică-l!“ și „Cum să reușești în afaceri fără a trebui să muncești din greu“)

Metoda Sedona este un ghid practic și ușor de folosit de eliberare a tensiunilor emoționale, fiind unul din principali pași pe care îi recomand în practica mea medicală pentru cultivarea rezistenței, vitalității și sănătății pe termen lung. Această carte este un instrument prețios pentru orice program de sănătate.“ (Frank Lipman, doctor în medicină, autorul cărții „Regenerare totală“)

Metoda Sedona ne-a învățat să lucrăm bazându-ne pe puterea noastră, nu din teamă. După ce am învățat să ne eliberăm de tensiunile emoționale, am devenit autoare de bestselleruri, conferențiare și consiliere spirituale. Până să aflăm de Metoda Sedona și de modalitatea de eliberare de blocajele pe care ni le-am construit singure în calea măreției noastre, nici nu am fi visat la astfel de realizări. Eliberarea emoțională ne-a ajutat să evoluăm de-a lungul căii noastre spirituale mai rapid decât orice altă practică pe care am aplicat-o în trecut. Până să o descoperim, rătăceam fără să ne găsim calea; Metoda Sedona ne-a deschis poarta către adevărata muncă spirituală. Noi credem din toată inima că dacă înveți să te eliberezi, TOTUL devine posibil pentru tine.“ (Barbara Mark și Trudy Griswold, coautoare ale cărților „Trilogia The Angelspeake“ și „Până în rai și dincolo de el: conversații cu sufletele aflate în tranziție“)

„Ca autoare, conferențiară la nivel internațional și văduvă a lui Earl Nightingale, am căutat ani la rând o metodă pe care să o pot preda și care să îi ajute pe oameni să se elibereze și să își trăiască viața fără limitări. Deși adevărul etern potrivit căruia noi devenim ceea ce gândim a cucerit întreaga lume, marea majoritate a oamenilor descoperă că vechile obișnuințe mor greu. Cel mai adesea, schimbarea modului restrictiv de a gândi necesită instrumente precise. Am descoperit recent o metodă verificată prin încercare și eroare care dă rezultate indiferent cine o încearcă: Metoda Sedona. Acum o poți descoperi la rândul tău!“ (Diana Nightingale, proprietara editurii Keys Publishing, conferențiară la nivel internațional și autoare a cărții „Învață să zbori ca o privighetoare“)

Cuprinsul cărţii: „Metoda Sedona“

 • Mulțumiri
 • Cuvânt Înainte de Jack Canfield
 • Introducere: Ce este Metoda Sedona?
 • Cursul „Metoda Sedona“
  • Dincolo de ciclul suprimare-exprimare
  • Formula succesului
  • Harta către eliberarea emoțională
  • Dizolvarea rezistenței
  • Cheia seninătății
  • Eliberarea pe un nivel mai profund
  • Eliberarea de cele patru nevoi de bază
  • Stabilirea și atingerea scopurilor
  • Dincolo de atașamente și de aversiuni
  • Un proces eficient al luării deciziilor
  • Tehnica de purificare
  • Sinteza cursului
 • Aplicații pentru viața de zi cu zi
  • Secretul eliberării de teamă și de anxietate
  • Evitarea tiraniei vinovăției și rușinii
  • Renunțarea la vechile obiceiuri proaste
  • Acumularea de bogăție
  • Magia relațiilor
  • Cultivarea unei sănătăți optime
  • Libertate și eficacitate la nivel organizațional
  • Susținerea acestei lumi
  • Pașii următori
  • Linii directoare pentru grupurile de sprijin „Metoda Sedona“