0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Efectul Umbrei
Carte

Efectul Umbrei

Coperta cărții: Efectul Umbrei – Revelarea puterii ascunse a Sinelui tău real de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Efectul Umbrei – Revelarea puterii ascunse a Sinelui tău real
Autor: Dr. Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson,
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Revelarea puterii ascunse a Sinelui tău real

Autor(i): Dr. Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson,
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală [Ed. Adevăr Divin]
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9786068080574
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Umbra există în fiecare dintre noi. Face parte integrantă din noi. Din păcate, noi ne petrecem o mare parte din viață fugind de ea. Departe de a fi atât de înspăimântătoare cum credem, latura noastră întunecată ne promite o viață mai bună și mai împlinită. Umbra noastră se manifestă în fiecare zi. Ea este motivul pentru care ne înfuriem atunci când un prieten apare la întâlnire cu zece minute mai târziu, pentru care țipăm la părinții sau la copiii noștri, chiar dacă aceștia nu au greșit cu nimic, și pentru care ne sabotăm propriul succes în momentele cele mai nepotrivite cu putință. Atât timp cât nu ne vom accepta natura dualistă, noi vom continua să ne rănim pe noi înșine și pe cei dragi, dar și să ne ignorăm potențialul nostru real.

Deepak Chopra, Debbie Ford și Marianne Williamson - toți autori ai unor bestselleruri din lista ziarului New York Times și maeștri recunoscuți internațional - s-au reunit pentru a-și împărtăși cunoașterea legată de cel mai important obstacol în calea fericirii noastre: Umbra. Fiecare din cei trei autori aduce lumină asupra acelor aspecte ale ființei noastre pe care le negăm, dar care ne controlează totuși viața. Noi nu putem descoperi altfel darurile naturii noastre autentice decât prin acceptarea umbrei noastre.

Combinând înțelepciunea a trei experți internaționali, cartea Efectul umbrei reprezintă un ghid practic și profund care ne poate ajuta să descoperim darurile pe care le ascunde umbra noastră.

Cei trei autori ridică vălul sinelui nostru fals și ne arată ce se ascunde în spatele acestuia, eliberându-ne astfel de trecut și îndemnându-ne să ne continuăm călătoria către desăvârșire. Atunci când nu ne vom mai trăi viața pe jumătate, noi vom deveni capabili să ne îndeplinim visele și să ne asumăm fericirea care reprezintă dreptul nostru prin naștere.

„E suficient să privești în jurul tău în lumea naturală pentru a găsi nenumărate dovezi că frumusețea, forma, ordinea și creșterea au supraviețuit miliarde de ani. Atunci când te confrunți cu umbra ta, te pui implicit la unison cu această forță atotputernică. Umbra nu e un oponent de care să te temi, dar este totuși unul foarte serios. Oricât de puternică ar fi, puterea totalității este infinit mai mare și, în mod miraculos, îți stă la dispoziție.“ (DEEPAK CHOPRA)

„Încercând să manifestăm doar acele calități despre care credem că ne vor garanta acceptarea celor din jur, noi ne reprimăm cele mai prețioase și mai interesante talente sau atribute, condamnându-ne astfel la o viață banală, în care nu facem decât să jucăm la infinit același scenariu de mult uzat. Asumarea părților pe care până acum le-am respins, proiectându-le în întunericul umbrei, reprezintă cea mai sigură modalitate de a ne actualiza întregul potențial uman. Dacă ne împrietenim cu ea, umbra devine o hartă divină. Citită și urmată corect, ea ne poate reconecta cu viața pe care ar trebui să o trăim, cu personalitatea pe care ar trebui să o avem și cu contribuția pe care ar trebui să o oferim societății.“ (DEBBIE FORD)

„De multe ori, noi ne temem să ne privim umbra în față, pentru a evita astfel rușinea sau stânjeneala care însoțesc de regulă recunoașterea unei greșeli. Ni se pare că dacă ne vom privi prea direct, vom fi expuși în toată goliciunea noastră. Nu dorim să ne privim în față umbra, întrucât ne temem de ceea ce am putea găsi aici. În realitate, singurul lucru de care ar trebui să ne temem este ignorarea umbrei, întrucât exact acest lucru o alimentează. Odată, am privit în față un aspect al ființei mele pe care l-am evitat foarte mult timp, întrucât mi se părea prea dureros. Când am făcut-o, am trăit o surpriză neașteptată. În loc să simt că mă detest singură, am fost inundată de un val de compasiune, întrucât am înțeles câtă durere aș mai fi experimentat dacă aș fi continuat să îmi ignor acel aspect.“ (MARIANNE WILLIAMSON)

Cuprinsul cărţii: „Efectul Umbrei“

  • Introducere
  • Umbra, Deepak Chopra
  • Împăcarea cu sine, cu ceilalți și cu lumea, Debbie Ford
  • Numai lumina poate alunga întunericul, Marianne Williamson
  • Testul Efectului Umbrei
  • Despre autori