0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Arată-mi banii!
Carte

Arată-mi banii!

Arată-mi banii!. Editura Meteor Press
Cumpăr

Cum se determină ROI (randamentul investițiilor în oameni, proiecte și programe)

Autor(i): Jack J. Phillips, Patricia P. Phillips
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficiența în business
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 312 (16x23 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Arată-mi banii“ prezintă un sistem complex care le permite liderilor, analiștilor și consultanților de afaceri să-și susțină proiectele și să-i convingă pe ceilalți de necesitatea lor, să le îmbunătățească pe parcurs și să comunice rezultatele finale tuturor părților interesate în momentul încheierii lor.

Prin lucrarea de față, Jack și Patti Phillips, renumiți experți în metodologia ROI (Return Of Investment, rentabilitatea investițiilor), îi îndrumă pas cu pas pe toți cei implicați în implementarea unor proiecte majore.

În vreme ce multe cărți abordează problema măsurării rezultatelor într-o anumită funcție sau într-un anumit proces, metoda prezentată în această lucrare dă rezultate pentru orice gen de activități, de la dezvoltarea aptitudinilor de conducere și până la implementarea tehnicii noi și de la programele educaționale până la inițiativele de politică publică.

Ușor de citit și bogată în studii de caz, recomandări și instrumente, această carte este un ghid indispensabil pentru orice manager preocupat de problema evaluării proiectelor, programelor, proceselor și oamenilor.