0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Arată-mi banii!
Carte

Arată-mi banii!

Arată-mi banii!. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Cum se determină ROI (randamentul investiţiilor în oameni, proiecte şi programe)

Autor(i): Jack J. Phillips, Patricia P. Phillips
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 312 (16x23 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Arată-mi banii“ prezintă un sistem complex care le permite liderilor, analiştilor şi consultanţilor de afaceri să-şi susţină proiectele şi să-i convingă pe ceilalţi de necesitatea lor, să le îmbunătăţească pe parcurs şi să comunice rezultatele finale tuturor părţilor interesate în momentul încheierii lor.

Prin lucrarea de faţă, Jack şi Patti Phillips, renumiţi experţi în metodologia ROI (Return Of Investment, rentabilitatea investiţiilor), îi îndrumă pas cu pas pe toţi cei implicaţi în implementarea unor proiecte majore.

În vreme ce multe cărţi abordează problema măsurării rezultatelor într-o anumită funcţie sau într-un anumit proces, metoda prezentată în această lucrare dă rezultate pentru orice gen de activităţi, de la dezvoltarea aptitudinilor de conducere şi până la implementarea tehnicii noi şi de la programele educaţionale până la iniţiativele de politică publică.

Uşor de citit şi bogată în studii de caz, recomandări şi instrumente, această carte este un ghid indispensabil pentru orice manager preocupat de problema evaluării proiectelor, programelor, proceselor şi oamenilor.