0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Cărţi: Reţete culinare
  4. Diversificarea raw şi vegană
Carte

Diversificarea raw şi vegană

Diversificarea raw şi vegană. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Sfaturi şi reţete pentru bebeluşi şi copii mai mari

Autor(i): Ligia Pop
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 184 (18x24 cm)
Preţ: 57,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Întrucât una dintre etapele delicate din viaţa tinerilor părinţi o constituie diversificarea hranei bebeluşului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviţi paşi de urmat, cunoştinţele autoarei fiind dublate de experienţa sa nemijlocită.

Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase reţete raw şi vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viaţă plin de vigoare, elan şi bună dispoziţie.

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a şase cărţi: „Paşi în lumea muzicii“, „Reţete vegane fără foc“ (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), „Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie“, „Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi“, „Sfaturi pentru o viaţă mai sănătoasă“ şi „Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos“.

Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriţie, susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, care promovează pe plan naţional un stil de viaţă sănătos.

Este gazda show-urilor TV online „Ligia`s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“.

A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef.

Licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi, Ligia Pop e profesoară de pian.