0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Cărți: Rețete culinare
  4. Diversificarea raw și vegană
Carte

Diversificarea raw și vegană

Diversificarea raw și vegană. Editura Curtea Veche
Cumpăr

Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari

Autor(i): Ligia Pop
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 184 (18x24 cm)
Preţ: 57,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Întrucât una dintre etapele delicate din viața tinerilor părinți o constituie diversificarea hranei bebelușului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviți pași de urmat, cunoștințele autoarei fiind dublate de experiența sa nemijlocită.

Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție.

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărți: „Pași în lumea muzicii“, „Rețete vegane fără foc“ (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), „Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie“, „Deserturi pentru părinți și copii sănătoși“, „Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă“ și „Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos“.

Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriție, susține demonstrații culinare și organizează anual la București Raw Generation Expo, care promovează pe plan național un stil de viață sănătos.

Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.

A câștigat, alături de alți 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef.

Licențiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iași, Ligia Pop e profesoară de pian.