0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Marcia Hughes

Cărţi de Marcia Hughes

Marcia Hughes, doctor în drept, este președintele organizației Collaborative Growth, L.L.C. și consultant în strategii de comunicare pentru organizații care pun preț pe angajații foarte performanți, lucrând direct cu echipele și cu liderii acestora.

Marcia Hughes și-a dobândit experiența și expertiza în domeniul inteligenței emoționale prin munca sa de consiliere menită să ajute oamenii să se automotiveze și să comunice mai bine cu cei din jur.

Discursurile sale sunt bazate pe povești reale, motivante, referitoare la creșterea exponențială a succesului în condițiile în care oamenii colaborează eficient.

Marcia Hughes și James Terrell și sunt autorii testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey), un instrument psihometric accesibil online.

Este trainer certificat în aplicarea și interpretarea testelor TESI®, EQ-i2.0 și EQ360.

Ea oferă programe de formare pentru traineri și consilieri, bazate pe aplicarea metodelor de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Preocuparea sa de a crește productivitatea la locul de muncă prin comunicare strategică a apărut ca urmare a unei prestigioase cariere în avocatură, într-o firmă specializată pe probleme complexe de politică națională.

De asemenea, ea a fost asistent al Procurorului General al SUA și funcționar public la The 10th Circuit Court of Appeals, în mandatul lui William E. Doyle.


Cărţi de Marcia Hughes


Inteligența emoțională în acțiune

Programe de training și coaching pentru lideri, manageri și echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Deținerea abilităților specifice inteligenței socio-emoționale asigură o performanță crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viața personală, armonie și fericire în familie.