0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Marcia Hughes

Cărţi de Marcia Hughes

Marcia Hughes, doctor în drept, este preşedintele organizaţiei Collaborative Growth, L.L.C. şi consultant în strategii de comunicare pentru organizaţii care pun preţ pe angajaţii foarte performanţi, lucrând direct cu echipele şi cu liderii acestora.

Marcia Hughes şi-a dobândit experienţa şi expertiza în domeniul inteligenţei emoţionale prin munca sa de consiliere menită să ajute oamenii să se automotiveze şi să comunice mai bine cu cei din jur.

Discursurile sale sunt bazate pe poveşti reale, motivante, referitoare la creşterea exponenţială a succesului în condiţiile în care oamenii colaborează eficient.

Marcia Hughes şi James Terrell şi sunt autorii testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey), un instrument psihometric accesibil online.

Este trainer certificat în aplicarea şi interpretarea testelor TESI®, EQ-i2.0 şi EQ360.

Ea oferă programe de formare pentru traineri şi consilieri, bazate pe aplicarea metodelor de dezvoltare a inteligenţei emoţionale.

Preocuparea sa de a creşte productivitatea la locul de muncă prin comunicare strategică a apărut ca urmare a unei prestigioase cariere în avocatură, într-o firmă specializată pe probleme complexe de politică naţională.

De asemenea, ea a fost asistent al Procurorului General al SUA şi funcţionar public la The 10th Circuit Court of Appeals, în mandatul lui William E. Doyle.


Cărţi de Marcia Hughes


Inteligenţa emoţională în acţiune

Inteligenţa emoţională în acţiune. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Programe de training şi coaching pentru lideri, manageri şi echipe

Autor(i): Marcia Hughes, James Bradford Terrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 480 (15x22 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Deţinerea abilităţilor specifice inteligenţei socio-emoţionale asigură o performanţă crescută la locul de muncă, o productivitate mare în orice companie, o stare generală de optimism, entuziasm în viaţa personală, armonie şi fericire în familie.