0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult
Carte

Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult

Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

10 sfaturi simple pentru o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă

Autor(i): Dr. Bertil Marklund,
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un ghid scurt pentru o viaţă lungă!

„Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani“ mai mult este o carte pragmatică, în care este sintetizat modul de viaţă simplu şi sănătos al scandinavilor.

Adoptând un stil concis, doctorul suedez Bertil Marklund apelează la rezultatele cercetărilor ştiinţifice de ultimă oră şi prezintă 10 reguli de aur pentru o viaţă sănătoasă, printre care somnul, nutriţia, activitatea fizică şi cum să ne ferim de impactul negativ al stresului.

De asemenea, prezintă în premieră conceptul de lagom, sau ceea ce înţeleg suedezii prin moderaţie.

Cu toţii putem adopta cele 10 sfaturi menţionate în carte fără să ne schimbăm radical modul în care trăim. Aplicând sugestiile practice şi realiste ale doctorului Marklund, vom putea să ne schimbăm în bine viaţa, acum şi în viitor.

După hygge din Danemarca, avem acum sundhet din Suedia – o abordare echilibrată a vieţii, caracterizată de stabilitate şi coerenţă.

Acest bestseller suedez ne învaţă cum să efectuăm mici schimbări în zece domenii, de la somn şi atitudine la sănătatea dentară şi relaţiile interpersonale, pentru o viaţă mai lungă. De asemenea, demontează unele mituri, arătând că multe lucruri considerate negative sunt, de fapt, bune pentru noi. Stilul direct şi simplu al cărţii este reconfortant!

Saga Magazine

Ceea ce diferenţiază „Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult“ este simplitatea, neobişnuită pentru o carte de autoperfecţionare, mai ales una scrisă de un profesor universitar.

The Times UK