0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult
Carte

Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult

10 sfaturi simple pentru o viață mai fericită și mai sănătoasă

Autor(i): Dr. Bertil Marklund,
Editura: Lifestyle
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un ghid scurt pentru o viață lungă!

„Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani“ mai mult este o carte pragmatică, în care este sintetizat modul de viață simplu și sănătos al scandinavilor.

Adoptând un stil concis, doctorul suedez Bertil Marklund apelează la rezultatele cercetărilor științifice de ultimă oră și prezintă 10 reguli de aur pentru o viață sănătoasă, printre care somnul, nutriția, activitatea fizică și cum să ne ferim de impactul negativ al stresului.

De asemenea, prezintă în premieră conceptul de lagom, sau ceea ce înțeleg suedezii prin moderație.

Cu toții putem adopta cele 10 sfaturi menționate în carte fără să ne schimbăm radical modul în care trăim. Aplicând sugestiile practice și realiste ale doctorului Marklund, vom putea să ne schimbăm în bine viața, acum și în viitor.

După hygge din Danemarca, avem acum sundhet din Suedia – o abordare echilibrată a vieții, caracterizată de stabilitate și coerență.

Acest bestseller suedez ne învață cum să efectuăm mici schimbări în zece domenii, de la somn și atitudine la sănătatea dentară și relațiile interpersonale, pentru o viață mai lungă. De asemenea, demontează unele mituri, arătând că multe lucruri considerate negative sunt, de fapt, bune pentru noi. Stilul direct și simplu al cărții este reconfortant!

Saga Magazine

Ceea ce diferențiază „Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult“ este simplitatea, neobișnuită pentru o carte de autoperfecționare, mai ales una scrisă de un profesor universitar.

The Times UK