27 de cărți pentru bărbați

cărți pentru bărbațiȚinând cont că în ziua de azi bărbaților le lipsește, de cele mai multe ori, un model de masculinitate adevărată și în plus s-a ajuns chiar să fie rușine să susții că ești bărbat, m-am gândit să fac o selecție de cărți pentru bărbați pentru ai ajuta să își asume o masculinitate armonioasă și plenară.

27 de cărți pentru bărbați, pe care orice bărbat ar trebui să le citească

 1. Calea bărbatului superiorÎndrumar spiritual care te învață să faci față provocărilor din partea femeilor, a serviciului și a dorințelor sexuale
  Cartea oferă sfaturi directe, tehnici de sporire a puterii bărbătești și exerciții fizice care vin în ajutorul bărbaților pentru a trăi o viață împlinită, fără compromisuri. Este o carte care debordează de sinceritate și curaj, discutând deschis sexualitatea puternică laolaltă cu spiritualitatea puternică.
 2. Arhetipurile masculineRege, războinic, magician, amant
  Această carte vă ajută să vă înțelegeți puterile și slăbiciunile voastre ca bărbat și vă oferă o veritabilă hartă a teritoriilor personalității masculine, pe care încă aveți nevoie să le explorați.
 3. Cartea despre bărbați
  În această carte sunt prezentate diferite categorii (tipuri) de bărbați, problemele cu care aceștia se pot confrunta precum și modul în care aceste probleme pot fi depășite.
 4. Bărbatul conștient
  Cartea îi ajută pe bărbați să privească înlăuntrul lor pentru a-și descoperi scopul și misiunea; pentru a fi conectați, dar nu dominați de emoțiile lor, pentru a-și trăi viața căutându-și propriul drum, dar și asumându-și responsabilitățile care însoțesc acest demers.
 5. Evoluția bărbatului
  Ce înseamnă să fii bărbat în secolul XXI? Artistul Grayson Perry explorează ce anume este masculinitatea: de la sex la putere, de la mode vestimentare la cariere profesionale, dar și ce anume ar putea deveni pe viitor.
 6. Secretul bărbaților fericiți – Bărbatul, dragostea și cuplul
  „Secretul bărbaților fericiți“ te învață ce ar trebui să știi, să faci și, mai ales, să nu faci pentru a avea o relație de cuplu cât mai armonioasă.
 7. Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbațiCum să-i arăți partenerei că ești implicat trup și suflet în relație
  Evident că-ți iubești partenera – dar știi să-i arăți acest lucru? Tu îi dăruiești flori, ea și-ar dori, mai degrabă, s-o îmbrățișezi. Tu cumperi bilete ca să mergeți împreună la film, ea ar prefera să rămâneți acasă și să vorbiți. Simți că ești în impas? Citește cu atenție această carte!
 8. Cum să satisfaci o femeieGhidul bărbaților care gândesc
  Ian Kerner propune, cu îndrăzneală, o nouă filosofie a sexului, și nu doar un simplu compendiu de tehnici și poziții sexuale, deși din paginile cărții nu lipsesc nici acestea.
 9. Iubitul tantric – Bărbatul pe calea erosului sacru
  Iubitul tantric este acel bărbat ce se află în permanență în contact cu puterea sa masculină, acel bărbat cu inima trează și pe deplin conștient. Astfel, el poate întâlni femeia într-un dans al bucuriei, al sacrului și al iubirii profunde, în care trupul, inima și spiritul sunt prezente deopotrivă.
 10. Cum să devii și să rămâi un iubit perfect
  Dacă vrei să fii bărbatul total și să-ți faci iubita fericită dincolo de așteptări, visul tău are acum mari sorți de izbândă. Nici vârsta, nici vremurile, nici locul unde trăiești și nici condiționările fizice n-au cum să te împiedice.
 11. Orgasmul multiplu masculinSecrete sexuale pe care fiecare bărbat ar trebui să le cunoască
  Cartea „Orgasmul multiplu masculin“ le arată bărbaților cum să separe orgasmul de ejaculare, permițându-le să transforme eliberarea momentană prin ejaculare în nenumărate vârfuri de orgasme trăite în întreaga ființă.
 12. Secretele amorului transfigurator extaticVol. 1+2+3 – Alchimia sublimării perfecte a energiei sexuale
  Cartea „Secretele amorului transfigurator extatic“ este un ghid teoretic și practic care, pe parcursul celor 3 volume, ne învață secretele ultime ale sexualității sublime, așa cum sunt ele cunoscute de rarii inițiați, atât din Orient, cât și din Occident.
 13. Kama Sutra Breviarul amorului – de Vatsyayana
  Kama Sutra a fost deseori considerată un simplu manual de erotism. Zugrăvind arta de a trăi a unui orășean civilizat și rafinat, ea completează printr-o teorie a iubirii, a sexualității și a plăcerii, tratatele de politică, de economie și de morală Artha Shastra și Dharma Shastra. Lucrarea întreprinde un studiu sistematic și lipsit de prejudecăți al tuturor aspectelor esențiale ale existenței.
 14. De la impotență la virilitate – Informații esențiale despre sexualitatea masculină
  Cartea se adresează atât bărbaților care în prezent se confruntă cu tulburări de dinamică sexuală, cât și bărbaților virili, care doresc să-și mențină sau chiar să-și amplifice virilitatea.
 15. Sexualitatea masculină – De ce femeile nu o înțeleg, iar bărbații nici atât
  Respectatul psiholog Michael Bader aruncă o privire sinceră asupra nuanțelor sexualității masculine, discutând probleme precum plictiseala sexuală, sexul online și fantezii sexuale care pot lăsa femeile perplexe, iar pe bărbați îi pot umple de rușine.
 16. De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste
  Cartea te îndreaptă spre fericirea în cuplu, spre noi metode de rezolvare a problemelor de cuplu, te învață cum să-ți recapeți farmecul, cum să descoperi iubirea vieții tale și cum să o păstrezi.
 17. Psihologia eroticii masculine
  Bogată în ilustrări clinice, scrisă cu claritate, oferind recomandări pentru tinerii aflați la începutul vieții de familie, cartea se adresează atât specialiștilor, cât și tuturor cititorilor interesați de psihologia sexualității masculine.
 18. Secretele unei căsnicii fericite. Ghid practic pentru bărbați.
  Scrisă într-un stil antrenant și plin de umor, cartea oferă o analiză specifică, dar și recomandări și tehnici care se bazează pe biologia bărbatului și diferențele dintre creierul bărbatului și cel al femeii. În plus, „Secretele unei căsnicii fericite“ conține povestiri captivante adevărate, anecdote și confesiuni scrise de și pentru bărbați (și femeile care îi iubesc).
 19. Creierul bărbatului
  Cartea „Creierul bărbatului“ demolează numeroase stereotipuri. Expunerea științifică impecabilă, la nivelul celei mai recente cunoașteri în domeniu, recomandă cartea pentru a fi citită de toți bărbații, dar mai ales de toate femeile care se străduiesc să-i înțeleagă.
 20. De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă?
  Nu-i așa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supărați pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber? Nu-i așa, domnilor, că aproape zilnic sunteți agasați de pălăvrăgeala „fără sens“ a partenerei dumneavoastră? Autorii acestei cărți și-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbații și femeile gândesc diferit și ce este de făcut în această privință.
 21. Ascultă-ți corpul – versiune pentru bărbați
  Dacă ai intenția de a citi această carte pentru ca mai apoi s-o folosești doar pentru a-ți garnisi biblioteca, înseamnă că renunți la dorința de a te ajuta pe tine însuți. Acum este momentul să iei o decizie. Ești gata pentru o schimbare?
 22. Eliberarea de stres la bărbați – Cum să folosim vindecarea energetică pentru a trăi mai bine
  Bazându-se pe cercetări științifice de vârf, dar și pe înțelepciunea antică, „Eliberarea de stres la bărbați“ vă ajută să neutralizați efectele toxice ale stresului și să vă recăpătați forța interioară fără terapie și medicamente.
 23. Bărbați care nu pot iubi – Ce înseamnă teama de implicare a partenerului și ce poate face o femeie inteligentă pentru a găsi fericirea
  Învață cum să identifici fobia față de angajamente, cum să te protejezi și cum să treci peste descurajare, ce trebuie să faci și ce nu, dar și cum să îți consolidezi stima de sine, astfel încât să nu îți irosești viața lângă cineva căruia ideea de a trăi împreună fericiți până la adânci bătrâneți îi declanșează o stare de teroare autentică.
 24. BĂRBAȚII! Adevărul despre ei…
  O lucrare de-a dreptul scandaloasă și foarte, foarte amuzantă.
 25. Totul despre femei. Ghid pentru bărbați
  Lucrarea „Totul despre femei“, bazată pe o cercetare întinsă de-a lungul a patruzeci de ani, dezvăluie misterele atracției, satisfacerii și cuceririi unei femei pentru întreaga viață.
 26. Despre bărbații iluștrii și alte scrieri
  Scurtele biografii scrise de Sfântul Ieronim, părinte și doctor al Bisericii, autor al traducerii latine a Scripturilor, denumite Vulgata, reflectă viața personalităților importante ale creștinității, în special scriitori, prezentate în activitatea lor politică, spirituală sau socială.
 27. Stilul vestimentar masculin contemporan
  Cartea se dorește a fi un ghid în această lume nouă, cea a gentlemanului contemporan. Ea se adresează acelor bărbați cărora le place să se îmbrace, acordând atenție ținutei lor, pentru care această preocupare nu reprezintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, bărbaților care acceptă că și haina îl face pe om!

Dacă mai știți și alte cărți pentru bărbați care merită studiate puteți lăsați un comentariu.

Sursa foto: Pixabay.com

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *