9 cărți motivaționale care îți vor transforma viața

9-carti-motivationaleÎți dorești să-ți transformi viața și nu știi cum?
Vă oferim aici o listă cu 9 cărți motivaționale, care te pot ajuta.

 1. Viața nu așteaptă… TREZEȘTETE-TE! – Uimitoarea putere a sentimentelor
  Cartea îți dezvăluie cum să atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrându-te pe scopurile tale. Crede în ceea ce poți realiza, în loc să te gândești la ceea ce nu poți face și alungă sentimentele negative.
 2. Lasă grijile, începe să trăiești
  Problema nu este ignoranța, ci lipsa de acțiune. Scopul acestei cărți este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină și să glorifice o mulțime de adevăruri vechi și fundamentale, să vă îmboldească și să vă determine să faceți ceva pentru a le aplica.
 3. Cheia succesului, gândirea pozitivă
  Autorii au redat în această carte un program eficient care ne poate conduce, atunci când este practicat, la atingerea succesului în ceea ce ne dorim. A visa doar cu ochii deschiși și a considera că visul nostru nu se poate împlini, înseamnă a gândi negativ. Modul de a gândi face diferența între cei care își îndeplinesc visele și cei care nu reușesc asta.
 4. Meditați! Teme de gândire pentru lideri
  Cartea „Meditați! Teme de gândire pentru lideri“ este de un real folos pentru cei care trebuie să distingă esențialul de neesențial și anume liderii. Orice lider cu adevărat bun trebuie să aibă o gândire sănătoasă și limpede, el trebuie să știe ce contează și ce nu contează în viață.Meditați asupra învățăturilor lui John Maxwell și veți ajunge un lider de valoare!
 5. Secretele succesului – Cum să vă faceți prieteni și să deveniți influent
  Cartea de față a ajuns, cu timpul, să fie cea mai vândută carte motivațională publicată vreodată. Sfaturile lui Dale Carnegie vă arată cum să deveniți un interlocutor agreabil, de ce e bine să faceți complimente dezinteresate, când e cazul să vă retrageți dintr-o dispută, ce anume trezește dorința de cooperare a partenerilor etc.
 6. Fii motivat! ADN-ul motivațional și succesul în viață
  Cartea „Fii motivat!“ cuprinde un test din care poți afla ce anume te stimulează, precum și conexiuni între motivație și rolurile pe care le îndeplinim de-a lungul vieții, ca acela de părinte, de profesor sau chiar de lider, pentru fiecare dintre acestea având nevoie să fim motivați sau să știm să-i impulsionăm pe cei din jur.
 7. Relaxează-te – viața merită trăită!
  Înțelepciunea vieții poate fi dobândită și râzând, nu numai tratând toate situațiile și întâmplările cu seriozitate. Poți să te bucuri de viață și să înveți ceva din ea în același timp? Autoarea susține cu multă convingere că da. Povestioarele ei amuzante exemplifică foarte bine acest lucru și sunt modele excelente după care putem să ne ghidăm atunci când ni se pare greu să ne descrețim frunțile.
 8. Viața trece repede – trăiește-o din plin
  Dacă simți că nu ești mulțumit de viața ta, dacă simți că nu profiți de potențialul tău și că nu ești înconjurat de persoanele potrivite, cartea această carte te va ajuta să ai curajul să faci acele schimbări la care până acum doar ai visat. Autoarea îți oferă zece idei geniale despre cum poți să aduci un nou suflu vieții tale, sub o formă veselă și ușor de pus în practică.
 9. Manifest pentru motivație – 9 declarații pentru a-ți revendica puterea personală
  „Manifest pentru motivație“ este cartea unuia dintre cei mai bine vânduți autori New York Times, Brendon Burchard.
  Oamenii încă nu înțeleg că o viață vibrantă, autentică și cu scop, este dreptul tuturor. Chemarea oamenilor este aceea de a avea o viziune măreață asupra vieții și de a revendica vastitatea acestei viziuni.

Mult succes!

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *