9 cărţi motivaţionale care îţi vor transforma viaţa

9-carti-motivationaleÎţi doreşti să-ţi transformi viaţa şi nu ştii cum?
Vă oferim aici o listă cu 9 cărţi motivaţionale, care te pot ajuta.

 1. Viaţa nu aşteaptă… TREZEŞTETE-TE! – Uimitoarea putere a sentimentelor
  Cartea îţi dezvăluie cum să atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrându-te pe scopurile tale. Crede în ceea ce poţi realiza, în loc să te gândeşti la ceea ce nu poţi face şi alungă sentimentele negative.
 2. Lasă grijile, începe să trăieşti
  Problema nu este ignoranţa, ci lipsa de acţiune. Scopul acestei cărţi este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină şi să glorifice o mulţime de adevăruri vechi şi fundamentale, să vă îmboldească şi să vă determine să faceţi ceva pentru a le aplica.
 3. Cheia succesului, gândirea pozitivă
  Autorii au redat în această carte un program eficient care ne poate conduce, atunci când este practicat, la atingerea succesului în ceea ce ne dorim. A visa doar cu ochii deschişi şi a considera că visul nostru nu se poate împlini, înseamnă a gândi negativ. Modul de a gândi face diferenţa între cei care îşi îndeplinesc visele şi cei care nu reuşesc asta.
 4. Meditaţi! Teme de gândire pentru lideri
  Cartea „Meditaţi! Teme de gândire pentru lideri“ este de un real folos pentru cei care trebuie să distingă esenţialul de neesenţial şi anume liderii. Orice lider cu adevărat bun trebuie să aibă o gândire sănătoasă şi limpede, el trebuie să ştie ce contează şi ce nu contează în viaţă.Meditaţi asupra învăţăturilor lui John Maxwell şi veţi ajunge un lider de valoare!
 5. Secretele succesului – Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent
  Cartea de faţă a ajuns, cu timpul, să fie cea mai vândută carte motivaţională publicată vreodată. Sfaturile lui Dale Carnegie vă arată cum să deveniţi un interlocutor agreabil, de ce e bine să faceţi complimente dezinteresate, când e cazul să vă retrageţi dintr-o dispută, ce anume trezeşte dorinţa de cooperare a partenerilor etc.
 6. Fii motivat! ADN-ul motivaţional şi succesul în viaţă
  Cartea „Fii motivat!“ cuprinde un test din care poţi afla ce anume te stimulează, precum şi conexiuni între motivaţie şi rolurile pe care le îndeplinim de-a lungul vieţii, ca acela de părinte, de profesor sau chiar de lider, pentru fiecare dintre acestea având nevoie să fim motivaţi sau să ştim să-i impulsionăm pe cei din jur.
 7. Relaxează-te – viaţa merită trăită!
  Înţelepciunea vieţii poate fi dobândită şi râzând, nu numai tratând toate situaţiile şi întâmplările cu seriozitate. Poţi să te bucuri de viaţă şi să înveţi ceva din ea în acelaşi timp? Autoarea susţine cu multă convingere că da. Povestioarele ei amuzante exemplifică foarte bine acest lucru şi sunt modele excelente după care putem să ne ghidăm atunci când ni se pare greu să ne descreţim frunţile.
 8. Viaţa trece repede – trăieşte-o din plin
  Dacă simţi că nu eşti mulţumit de viaţa ta, dacă simţi că nu profiţi de potenţialul tău şi că nu eşti înconjurat de persoanele potrivite, cartea această carte te va ajuta să ai curajul să faci acele schimbări la care până acum doar ai visat. Autoarea îţi oferă zece idei geniale despre cum poţi să aduci un nou suflu vieţii tale, sub o formă veselă şi uşor de pus în practică.
 9. Manifest pentru motivaţie – 9 declaraţii pentru a-ţi revendica puterea personală
  „Manifest pentru motivaţie“ este cartea unuia dintre cei mai bine vânduţi autori New York Times, Brendon Burchard.
  Oamenii încă nu înţeleg că o viaţă vibrantă, autentică şi cu scop, este dreptul tuturor. Chemarea oamenilor este aceea de a avea o viziune măreaţă asupra vieţii şi de a revendica vastitatea acestei viziuni.

Mult succes!

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *