Idee de afaceri: săpun natural fabricat acasă – rețete și sfaturi

sapun-natural Pentru cei care doresc să înceapă o mică afacere sau doar doresc să-și producă singuri produse cosmetice sănătoase și ieftine, semnalez apariția unei carți (prima în limba română) care ne învață cum să ne producem singuri săpunul natural.
Cartea „Săpunul de casă – rețete de saponificare la rece și la cald“ conține 30 de rețete de săpun natural fabricat la rece și alte 3 rețede de saponificare la cald. În carte găsiți toate detaliile tehnice necesare acestui proces, de la proprietățile cosmetice ale uleiurilor esențiale și grăsimilor naturale, până la tabele de saponificare și lista coloranților naturali.
Cartea e binevenită mai ales pentru că vine cu rețete de producere a săpunului la rece, metodă aproape necunoscută la noi în țară.
Rețetele de săpun natural prezentate în carte folosesc îngrediente complet naturale și răspund nevoilor noastre zilnice, de la demachiant, săpun de ras, săpun de cap și până la săpun natural pentru copii sau sortimente naturale de săpun pentru piele fragilă sau piele uscată.

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *