Idee de afaceri: săpun natural fabricat acasă – reţete şi sfaturi

sapun-natural Pentru cei care doresc să înceapă o mică afacere sau doar doresc să-şi producă singuri produse cosmetice sănătoase şi ieftine, semnalez apariţia unei carţi (prima în limba română) care ne învaţă cum să ne producem singuri săpunul natural.
Cartea „Săpunul de casă – reţete de saponificare la rece şi la cald“ conţine 30 de reţete de săpun natural fabricat la rece şi alte 3 reţede de saponificare la cald. În carte găsiţi toate detaliile tehnice necesare acestui proces, de la proprietăţile cosmetice ale uleiurilor esenţiale şi grăsimilor naturale, până la tabele de saponificare şi lista coloranţilor naturali.
Cartea e binevenită mai ales pentru că vine cu reţete de producere a săpunului la rece, metodă aproape necunoscută la noi în ţară.
Reţetele de săpun natural prezentate în carte folosesc îngrediente complet naturale şi răspund nevoilor noastre zilnice, de la demachiant, săpun de ras, săpun de cap şi până la săpun natural pentru copii sau sortimente naturale de săpun pentru piele fragilă sau piele uscată.

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *