Cosmetice naturale și tratamente cosmetice naturiste – cărți utile

cosmetice-naturale-cartiDeoarece cosmeticele naturiste câștigă tot mai mult teren, am realizat aici o listă cu cărți utile care vă ajută să produceți acasă săpun natural sau cosmetice naturale, sau să realizați tratamente cosmetice naturale.

 1. Frumusețe și sănătate prin hrană vie
  În cartea „Frumusețe și sănătate prin hrană vie“, veți găsi o mulțime de rețete ale bucătăriei creative și rețete de hrană vie preparate după principiile bucătăriei fără foc.
 2. Săpunul de casă – Rețetele saponificării la rece și la cald
  Cele 30 de rețete de săpun natural prezentate în această carte folosesc îngrediente 100% naturale și răspund nevoilor zilnice ale fiecăruia dintre noi, de la demachiant, săpun de cap, săpun de ras și până la săpun natural pentru copii sau sortimente naturale de săpun pentru piele fragilă sau uscată.
 3. Tratamente naturiste în cosmetică
  Fiecare dintre dumneavoastră va găsi în paginile cărții fie un tratament cosmetic pe care va dori să îl aplice rapid, fie un leac pentru o problemă dermatologică sâcâitoare și rebelă față de modalitățile alopate de abordare. Și veți vedea că, pe măsură ce veți fi tot mai mulțumiți de rezultatul aplicării formulelor naturiste, veți înțelege și mesajul subiacent, mai profund, al cărții.
 4. Frumusețe prin detoxifiere
  Kimberly Snyder, nutriționistă și expertă în înfrumusețare, este cunoscută în lumea celebrităților din industria divertismentu-lui, pe care le ajută să arate excepțional. Acum ai și tu posibilitatea să beneficiezi de tratamentul vedetelor.
 5. Prepararea săpunului de casă
  Rețetele de săpun din această carte sunt foarte practice. Pas cu pas, veți fi informați despre ingredientele necesare, etapele de lucru, despre ustensilele necesare în acest meșteșug, precum și despre posibilitățile de procurare a celor necesare preparării săpunului de casă.Vi se vor prezenta nenumărate rețete, având la bază o simfonie de arome, una mai ispititoare decât alta, care așteaptă să fie experimentate și din care, cu siguranță, fiecare dintre dvs. își va găsi săpunul preferat.
 6. Cosmetice preparate acasă
  Cartea de față este o sursă valoroasă pentru cei care sunt dispuși să-șiinvestească timpul și fantezia în crearea produselor cosmetice pentru plăcerea și sănătatea proprie și a celor care vor avea acces la acestea. Atât începătorii cât și cunoscătorii tehnicilor de preparare a produselor cosmetice acasă, vor găsi informații valoroase care îi vor ajuta pe parcursul întregului proces, de la alegerea ingredientelor, până la modul de prezentare a produsului finit.

Succes!

Salvează

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *