0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. ALTE Mesaje de la Univers
Carte

ALTE Mesaje de la Univers

Coperta cărții: ALTE Mesaje de la Univers – Prinde-te în dansul vieții de la editura Adevăr Divin.
Cartea: ALTE Mesaje de la Univers – Prinde-te în dansul vieții
Autor: Mike Dooley
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Prinde-te în dansul vieții

Autor(i): Mike Dooley
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Dezvoltare personală [Ed. Adevăr Divin]
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 240 (13x19 cm)
ISBN:9786068080345
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Universul - partenerul nostru etern - se întoarce și ne dăruiește cea de-a treia carte din seria Mesajelor de la Univers, oferindu-ne umorul, înțelepciunea și viziunea sa asupra adevărului, și învățându-ne cum ne putem crea viața pe care ne-o dorim.

Indiferent dacă dansul tău preferat este tangoul, hula sau unul creat chiar de tine, dansul vieții începe întotdeauna cu un prim pas curajos. Universul cântă întotdeauna muzica ta preferată, dar tu nu o poți auzi decât atunci când acționezi. De îndată ce vei face primul pas, partenerul tău loial, Universul, va începe să aranjeze jucătorii și evenimentele din viața ta într-o coregrafie miraculoasă, punând în mișcare cerul și pământul astfel încât să pună la unison viitorul visat de tine cu circumstanțele actuale din viața ta. Nicio dorință nu poate fi considerată imposibilă sau greu de atins. Gândurile tale au puterea de a crea lumi întregi. Cuvintele tale au puterea de a-ți modela viitorul, iar pașii pe care îi faci au puterea de a descătușa puterea magică ce se ascunde în spatele creației. În această a treia carte din seria „Mesajelor de la Univers“, Mike Dooley îți prezintă o nouă perspectivă asupra înțelepciunii celui mai loial prieten al tău.

Vestea bună este că viața nu este altceva decât o iluzie, un teren de joacă pentru aventurierii spirituali care își redescoperă astfel propria divinitate, în care orice se poate întâmpla, gândurile se transformă în realitate, iar visele se adeveresc.

Cuprinsul cărţii: „ALTE Mesaje de la Univers“

  • Introducere
  • Cum trebuie folosită această carte
  • ALTE Mesaje de la Univers