0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Agricultură-Grădinărit
  3. Cărţi: Legumicultură

Cărţi: Legumicultură

Ceapa, usturoiul şi prazul

Ceapa, usturoiul şi prazul. Editura Andreas
CumpărDetalii carte

Cultivare, recoltare, valorificare

Autor(i): Ioan Stavre
Editura: Andreas
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 8,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aceste legume: ceapa, prazul şi usturoiul fac un trio imbatabil, cu imense beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Ceapa, usturoiul şi, mai nou, prazul sunt dintr-e cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie.

Tomatele - de la pasiune la practică

Tomatele - de la pasiune la practică. Editura Casa
CumpărDetalii carte

Autor(i): Melanie Grabner, Christine Weidenweber
Editura: Casa
Colecţia: Grădina noastră
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 160 (17x24 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea „Tomatele – de la pasiune la practică“ scriitoarea, Melanie Grabner, fascinată de multitudinea soiurilor de tomate, face o adevărată pledoarie, în favoarea păstrării nealterate a mediului înconjurător, oferind variante de amenajare a unor grădini chiar dacă spaţiul de care se dispune este relativ mic.

Bolile şi dăunătorii speciilor de legume solanacee: Tomate, Ardei, Vinete

Bolile şi dăunătorii speciilor de legume solanacee: Tomate, Ardei, Vinete. Editura Gramen
CumpărDetalii carte

Ghidul culturilor sănătoase

Autor(i): Dr. Ana Tomescu,
Editura: Gramen
Colecţia: Afaceri agricole
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 350 (14x20 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea prezintă majoritatea agenţilor fitopatogeni şi a dăunătorilor, plantele parazite, factori de nutriţie şi climatici care produc daune culturilor de tomate, ardei şi pătlăgele vinete din spaţii protejate şi câmp.

Pe lângă manifestările atacurilor, sunt prezentate metode şi mijloace care împiedică sau întârzie îmbolnăvirile şi atacul dăunătorilor precum şi extinderea acestora.

Cultura rădăcinoaselor

Cultura rădăcinoaselor. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Autor(i): Ulmeanu Florina, Prof. univ. dr. Victor Popescu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 108 (13x20 cm)
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Cultura rădăcinoaselor“ ne prezintă originea şi aria de răspândire, importanţa alimentară şi economică, recomandări terapeutice, particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia, exigenţe ecologice, soiuri, tehnologia culturii şi producerea seminţelor pentru acest tip de leguminoase.

Cultura tomatelor, ardeiului şi vinetelor

Cultura tomatelor, ardeiului şi vinetelor. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, Dr. Ing Roxana Zăvoianu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 125 (13x20 cm)
Preţ: 11,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea „Cultura tomatelor, ardeiului şi vinetelor“ sunt prezentate tehnologiile de cultură la legumele din grupa „solano-fructoase“ cu scopul de a oferi soluţii practice pentru obţinerea unor recolte bogate şi de calitate. De asemeni, autorii insistă atât asupra importanţei nutritive cât şi a celei terapeutice aduse de aceste legume.

Cultura legumelor din grupa verzei

Cultura legumelor din grupa verzei. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Autor(i): Prof. univ. dr. Victor Popescu, R. Zăvoianu
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 127 (13x20 cm)
Preţ: 11,56 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Cultura legumelor din grupa verzei“ este prima carte care apare într-o colecţie nouă la editura M.A.S.T. şi care, după modelul colecţiei de specii de pomi fructiferi tratate separat şi nu sub titulatura generica de „Pomii fructiferi“, îşi propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice şi de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate la noi.

Tehnologia cultivării legumelor

Tehnologia cultivării legumelor. Editura Alfa
CumpărDetalii carte

Autor(i): Teodor N. Stan
Editura: Alfa
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 209 (17x24 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cultura legumelor a constituit una dintre primele activităţi practice ale omului, însă, o dată cu evoluţia societăţii, s-au dezvoltat continuu cunoştinţele şi metodele de cultivare a plantelor legumicole, acest ritm devenind deosebit de rapid în epoca modernă.

Pagini cu rezultate:
12