0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Ghiduri
  3. Ghiduri: Bune practici

Ghiduri: Bune practici


Bune practici


Riscul rutier. Încotro?

Riscul rutier. Încotro?. Editura Niculescu
CumpărDetalii carte

Ghid de bune practici

Autor(i): General (r.) Virgil Vochină,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 224 (16x23 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în stoc

În țările civilizate, cu o cultură rutieră eficientă, studiile și cercetările specifice siguranței auto demonstrează că acele companii care au un management rutier performant au înregistrat o scădere cu peste 40% a incidenței de accident.

Ghid de bune practici în turism și hotelărie

Ghid de bune practici în turism și hotelărie. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gianina Buruiană,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 201
Pagini: 285 (17x24 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

A vorbi astăzi despre „bune practici“ în turism este o provocare pe care o acceptă mulți autori. În acest context se situează și cartea de față, a doamnei Gianina Buruiană, doctor în economie. Mai mult decât atât, a lega experiența internațională de cea a țării noastre, pe tema durabilității și a bunelor practici în turism, reprezintă o încercare grea și, în acest caz, reușită.

Depozitarea semințelor de consum

Depozitarea semințelor de consum. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Sorin Dogaru, Ing. Elena Ionete, ing. Adina Cristea,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 167 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Depozitarea semințelor de consum“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse culinare

Produse culinare. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Viorel D. Marin, Vultur Teofil,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (17x23 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse culinare“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse de patiserie și cofetărie

Produse de patiserie și cofetărie. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 204 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse de patiserie și cofetărie“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Industria de panificație

Industria de panificație. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 174 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ghidul „Industria de panificație“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.