0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. : Ghiduri
  3. Ghiduri: Bune practici

Ghiduri: Bune practici

Ghid de bune practici în turism şi hotelărie

Ghid de bune practici în turism şi hotelărie. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gianina Buruiană
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 201
Pagini: 285 (17x24 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

A vorbi astăzi despre „bune practici“ în turism este o provocare pe care o acceptă mulţi autori. În acest context se situează şi cartea de faţă, a doamnei Gianina Buruiană, doctor în economie. Mai mult decât atât, a lega experienţa internaţională de cea a ţării noastre, pe tema durabilităţii şi a bunelor practici în turism, reprezintă o încercare grea şi, în acest caz, reuşită.

Depozitarea seminţelor de consum

Depozitarea seminţelor de consum. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor

Autor(i): Ing. Sorin Dogaru, Ing. Elena Ionete, ing. Adina Cristea
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 167 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ghidul „Depozitarea seminţelor de consum“ e destinat societăţilor care doresc să implementeze un sistem de siguranţă a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Industria de morărit

Industria de morărit. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Narcisa Podeanu, Ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 227 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ghidul „Industria de morărit“ e destinat societăţilor care doresc să implementeze un sistem de siguranţă a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse culinare

Produse culinare. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor

Autor(i): Ing. Viorel D. Marin, Vultur Teofil
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (17x23 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse culinare“ e destinat societăţilor care doresc să implementeze un sistem de siguranţă a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse de patiserie şi cofetărie

Produse de patiserie şi cofetărie. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 204 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse de patiserie şi cofetărie“ e destinat societăţilor care doresc să implementeze un sistem de siguranţă a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Industria de panificaţie

Industria de panificaţie. Editura
CumpărDetalii carte

Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Ţuşcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 174 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Industria de panificaţie“ e destinat societăţilor care doresc să implementeze un sistem de siguranţă a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.