0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Științe de frontieră
 3. Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla
Carte

Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla

Coperta cărții: Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla de la editura Vidia.
Cartea: Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla
Autor: Nikola Tesla, David Hatcher Childress
Editura: Vidia
Cumpăr
Autor(i): Nikola Tesla, David Hatcher Childress
Editura: Vidia
Colecţia: Științe de frontieră
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 336 (16x24 cm)
ISBN:9786069272404
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla“ vorbește despre invențiile spectaculoase ale lui Nikola Tesla, acest magician al electricității, și despre contribuțiile pe care el le-a adus la construirea lumii moderne, așa cum o știm astăzi.

Născut pe țărmul Mării Adriatice, în anul 1856, într-o localitate populată de istro-romani din actuala Croație, Nikola Tesla a fost unul dintre cei mai geniali inventatori din istorie și totodată un mister…

Tesla fost numit în unele cercuri savantul nebun, poate pentru că făcea lucruri pe care mințile oamenilor obișnuiți nu le puteau concepe.

Câți dintre cei care îl cunoșteau pe Nikola Tesla vorbeau cu persoane decedate, de exemplu? Pentru Tesla acest lucru era ceva natural…

Și de ce evita acest om de știință misterios să atingă orice altă mână atunci când saluta?

Încă de la o vârstă fragedă, Nikola Tesla s-a remarcat prin inteligența sa sclipitoare, reușind la școală să facă în minte calcule întregi de integrale și uimindu-și profesorii care credeau că trișează cumva.

Însă tânărul Nikola Tesla era pasionat de matematică, în ciuda insistențelor tatălui său de a intra la teologie.

Abilitatea de a efectua în minte calcule complexe nu era singura capacitate ieșită din comun a lui Tesla…

Ceea ce inițial a fost considerată o afecțiune, s-a dovedit mai târziu a fi o înzestrare minunată de a vedea aerul din jurul său umplut cu „limbi de flăcări vii“ (manifestări subtile ale energiei eterice) și imagini însoțite adesea de străfulgerări puternice de lumină. Acestea erau atât de pline de viață încât Nikola Tesla întâmpina dificultăți în a distinge care dintre ele erau reale și care nu.

Urmărind să controleze apariția acestor imagini (care la început îi creau disconfort și anxietate), Nikola Tesla a început să își dezvolte alte capacități excepționale: experimentarea călătoriilor astrale și abilitatea de a-și proiecta mental, în stare de veghe sau de somn, invențiile și descoperirile.

Se știe astăzi faptul că Nikola Tesla își vizualiza mental invențiile înainte ca ele să fi căpătat contururi fizice. Toate invențiile au fost testate și perfecționate în timpul unor proiecții mentale, de aceea punerea lor în practică era însoțită întotdeauna de un succes uimitor.

De altfel, Tesla avea alte preocupări în laborator, nefiind atent la desfășurarea experimentelor, tocmai pentru că știa deja cum vor evolua.

Viața marelui savant nu a fost lipsită de controverse, împotriviri, critici sau defăimări din partea celor care vedeau în acest geniu un concurent…

Cu toate astea, la vremea aceea, Nikola Tesla devenise o legendă.

A emigrat în America unde a devenit faimos datorită invențiilor și ideilor sale inovatoare. Acolo a creat primul sistem hidroelectric la cascada Niagara. Nimeni nu știa dacă o să funcționeze, cu excepția lui Nikola Tesla care era convins de reușita sa.

În New York a creat faimosul turn Wardenclyffe menit să genereze free-energy (energie gratuită) oriunde în lume și care a fost demolat ulterior.

Munca teoretică, viziunile și invențiile sale au fost catalogate de către marile grupuri de interes ca fiind periculoase pentru omenire.

Dar oare dispozitivele de energie gratuită (free-energy) nu aveau să destabilizeze planurile acelor grupuri aflate la control…?

Numele lui Nikola Tesla este legat de cea de-a Doua Revoluție Industrială, datorită invențiilor sale miraculoase care au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, sisteme de curent alternativ (incluzând sistemele polifazate, puterea electrică, motorul pe curent alternativ, dispozitive pentru controlul curenților electrici de foarte înaltă frecvență, unele dispozitive în domeniul radiotehnicii, sisteme de iluminare artificială, sisteme de transmitere a energiei electrice, diferite turbine etc.

Descoperiri fascinante a făcut nu doar în domeniile electromagnetism și inginerie, dar și în robotică, balistică, știința calculatorului, fizică nucleară și fizică teoretică.

Cartea „Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla“ vorbește despre:

 • cele mai uimitoare invenții ale lui Nikola Tesla descrise chiar de el;
 • descrierea proprie a lui Tesla despre planul de a electrifica lumea utilizând free energy (energie gratuită);
 • transmisia energiei electrice fără fir, direct prin atmosfera Pământului;
 • teoriile revoluționare ale lui Tesla și Marconi despre antigravitație, farfurii zburătoare și călătorii în timp;
 • modul în care programul de apărare SUA „Star Wars“ (Războiul Stelelor), început în 1983, folosește tehnologia descoperită cu mult înainte de Tesla, botezată Raza Morții;
 • viziunea lui Tesla despre aparatele de zbor antigravitaționale electrice care preluau energia prin aer de la niște turnuri de emisie;
 • cum energia electrică ar putea fi distribuită gratuit și utilizată oriunde pe Pământ;
 • cele mai neobișnuite invenții ale lui Tesla: mașina de citit gânduri, ozonizatoare, submarine electrice și multe altele;
 • documentele de la Curtea Supremă de Justiție despre demolarea faimosului Turn Wardenclyffe, construit de Tesla pentru a genera energie electrică gratuită (free energy)

Cartea este 0 incursiune fascinantă într-un subiect uitat sau ascuns…

Un geniu care a depășit nu doar epoca în care a trăit, ci și epoca noastră. O minte atât de măreață încât personalități socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirat din invențiile și munca teoretică a lui Nikola Tesla.

Mai presus de toate însă inima acestui savant strălucit a bătut pentru omenire.

Tot ce și-a dorit a fost să îmbunătățească viața oamenilor pe Pământ.

Oare o asemenea carte ne-ar schimba viziunea asupra lumii în care trăim, asupra imenselor posibilități de a trăi într-un mediu ecologic?

Da, cu certitudine, „Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla“ ar putea transforma pozitiv o lume întreagă, nu doar viziunea noastră…

De ce istoria ține în obscuritate acest OM genial care s-a gândit în mod constant cum să creeze un viitor mai bun pentru umanitate?

A venit timpul să aducem la lumină adevărul despre Nikola Tesla și miraculoasele sale invenții!

Cuprinsul cărţii: „Fantasticele invenții ale lui Nikola Tesla“

 • Prefață
 • Nikola Tesla - o altfel de biografie
 • Prima schiță biografică (1981)
 • Primele brevete (1866-1888)
 • Experimente cu curenți alternativi de înaltă tensiune și înaltă frecvență (1891)
 • Alte brevete (1889-1900)
 • Transmiterea energiei electrice fără fir (1904)
 • Uimitoarea rază mortală a lui Tesla
 • Invenții absolut incredibile
 • Ultimele brevete (1913-1928)
 • Tesla și Piramidele de pe Marte
 • Anexă:
 • Documente ale Curții Supreme privind demolarea Turnului Wardenclyffe
 • Bibliografie - O listă cu cărțile lui Tesla pe care le găsiți în librării (dacă nu s-au epuizat deja)