0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Științe de frontieră
 3. Manualul dispozitivelor Free Energy
Carte

Manualul dispozitivelor Free Energy

Coperta cărții: Manualul dispozitivelor Free Energy de la editura Vidia.
Cartea: Manualul dispozitivelor Free Energy
Autor: David Hatcher Childress
Editura: Vidia
Cumpăr
Autor(i): David Hatcher Childress
Editura: Vidia
Colecţia: Științe de frontieră
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 304 (16x23 cm)
ISBN:9786069282571
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

La zece ani după ce și-a patentat o metodă de succes pentru producerea de curent alternativ, Nikola Tesla declara că a inventat un generator electric care nu consuma niciun fel de combustibil. Pentru a fi pus în funcțiune, un asemenea generator nu necesită nicio o sursă externă de combustibil, cum ar fi, de exemplu, forța aburului sau a apei. Pe data de 9 iunie 1902, ziarele New York Times și New York Herald au publicat un articol despre Clemente Figueras, un „inginer forestier“ care inventase un dispozitiv free energy de generare a electricității.

Ce înseamnă free energy? Energie gratuită.

Există modalități și legi fizice specifice care permit manifestarea energiei în planurile fizice fără consum de carburanți și fără ca ceva să se piardă. În trecut, minți strălucite precum Nikola Tesla, Viktor Schauberger, Robert Adams, John Searle, J. Bedini etc. au vorbit despre acest potențial incredibil de generare a energiei gratuite și chiar au construit dispozitive free energy care nu doar că nu poluează deloc ci, dimpotrivă, efectele utilizării lor sunt exclusiv pozitive, atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra întregii structuri a ființei umane.

În „Manualul dispozitivelor free energy“ (sinteză realizată de David Hatcher Childress) sunt prezentate schemele practice ale unor dispozitive menite să genereze energie gratuită, precum și patentele unor invenții geniale în acest domeniu (motorul cu magnet permanent, generatorul monobloc Faraday, generatorul Adams cu motor electric pulsatoriu, generatorul free energy homopolar, motorul magnetic Worthington etc.). Această carte este indispensabilă oricărui om de știință modern, precum și experimentatorilor și cercetătorilor preocupați de free energy.

V-ați putea imagina un impozit pe gravitație?

„Aspecte precum energia geotermală sunt gratis, dar costă mult să le canalizăm și să le folosim. Generatoarele electrice obișnuite convertesc energia aburului sau a apei în tensiune cu un randament mult sub 100%. La aceasta se adaugă pierderile din rețeaua de distribuție a energiei. La modul ideal, am avea nevoie de ceva care ESTE deja în jurul nostru, peste tot, ceva capabil să mobilizeze electronii (tensiunea) fără o conexiune mecanică prea complicată. V-ați putea imagina un impozit pe GRAVITAȚIE? Dar pe câmpul electrostatic al Pământului… sau pe spațiul „vid“?

Abordarea noastră este una foarte simplă: să realizăm un dispozitiv care să extragă energie cinetică de la aceste forțe deja existente în natură. Imposibil? Debarasați-vă de fizica învățată în liceu. Veți afla în sfârșit câteva soluții oferite de cercetătorii de până acum! Recentele progrese înregistrate în domeniul supraconductorilor vor face ca multe dintre aceste soluții să fie viabile din punct de vedere comercial. Unde sunt aceste dispozitive ingenioase? Înainte de a citi mai departe, întrebați-vă ce ați face cu o cutie de free-energy. Anumite persoane influente ar spune că avem o potențială criză socială. Am răspuns la întrebare.“ (extras din cartea „Manualul dispozitivelor free energy“)

Cuprinsul cărţii: „Manualul dispozitivelor Free Energy“

 • Prefață
 • Nikola Tesla și free energy
 • Un motor cu magnet permanent, anul 1269 d.Hr.
 • Energia neconvențională și metode de propulsie
 • Generatorul monobloc Faraday: rezultatele cercetării
 • Polarizarea macroscopică în vid
 • Generatorul Adams cu motor electric pulsatoriu
 • Generatorul free energy homopolar
 • Fenomenul generării de sarcină electrică prin rotația spațială
 • Motorul magnetic Worthington
 • Convertorul elvețian M-L
 • Teoria unificată a particulelor
 • O selecție de patente
 • Articole din presă
 • Dispozitivele free energy și cultura pop