0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Vindecare-autovindecare
 4. Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă
Carte

Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă

Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Deepak Chopra
Editura: For You
Anul apariţiei: 2002
Pagini: 171 (14x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă“ de dr. Deepak Chopra, este o carte unică, scrisă de cel mai cunoscut medic de medicină ayurvedică din lume.

Cartea a apărut la sfârşitul anului 2001, fiind scrisă sub impactul evenimentelor din 11 septembrie.

Ea cuprinde două părţi, ambele de o mare importanţă pentru vindecarea sufletului nostru, atât de chinuit acum de frică şi suferinţă. Prima parte demontează, cu multă măiestrie şi sensibilitate, mecanismul suferinţei, iar în partea a doua, autorul oferă 100 de lecţii, pentru 100 de zile, fiecare având scopul de a ne ajuta să ieşim, pas cu pas, din durere şi frică şi să ne îndreptăm către lumină, către pacea pe care ne-o oferă Sinele nostru suprem.

Deepak Chopra, autor a 30 de cărţi, oferă ajutor pentru vindecarea rănilor adânci - oricând ar apărea ele - pentru ca noi să ne putem găsi pacea în interiorul nostru şi în lumea în care trăim.

Teroarea a venit din cer - şi, după aceea, lumea n-a mai putut fi aceiaşi. 11 septembrie 2001 defineşte tragedia unei întregi generaţii. În acea zi, Deepak Chopra a călătorit dintr-un oraş în altul şi a întâlnit mii de oameni care l-au implorat să le ofere explicaţie şi mângâiere pentru suferinţa pe care o trăiau. Ca răspuns, el a scris această carte - oferind un mod de vindecare în memoria miilor de victime ce au pierit.

În prima parte - „În faţa tragediei“ - el defineşte suferinţa ca fiind durerea ce ameninţă să ne lase viaţa fără nici un sens. Suferinţa începe când nevoile noastre cele mai profunde nu sunt îndeplinite. Noi începem să ne vindecăm atunci când trecem dincolo de mânia şi frica personală, pentru a ne realiza adevăratul nostru Sine - Sinele căruia nu i-a fost niciodată frică şi care nu poate fi niciodată rănit.

Sinele adevărat conţine lumina pe care nu o poate ataca nici un întuneric. După ce a descris calea conştienţei şi compasiunii - cale care duce la lumină - în cea de-a doua parte, cartea ne conduce spre lumină, prin „O sută de zile de vindecare“ - afirmaţii, exerciţii, introspecţii, lecţii şi întrebări zilnice - fiecare reprezentând un pas ce ne scoate din durere şi ne conduce spre o realitate mai înaltă. „Am devenit recviemuri vii pentru această tragedie, prin restaurarea forţei vieţii“, scrie Deepak Chopra. „Voi sunteţi acea viaţă, voi sunteţi acea forţă. Haideţi să vedem dacă putem găsi scânteia ce va aprinde flacăra spirituală.“

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă“

 • Prefaţă
 • Introducere de Gotham Chopra
 • In faţa tragediei
  • Etape ale suferinţei, etape ale vindecării
  • Anatomia fricii
  • De ce? Spune-mi de ce?
  • Semnificaţia morţii
  • Înfăţişarea răului
  • Vindecarea sufletului
 • O sută de zile de vindecare