0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Enigme-Conspirații
 3. VINDECĂRI ce au fost posibile prin intervenția directă a unor ființe benefice EXTRATERESTRE
Carte

VINDECĂRI ce au fost posibile prin intervenția directă a unor ființe benefice EXTRATERESTRE

VINDECĂRI ce au fost posibile prin intervenția directă a unor ființe benefice EXTRATERESTRE. Editura Shambala
Autor(i): Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 242 (14x21 cm)
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aveți în fața ochilor o carte remarcabilă din multe puncte de vedere. Mai întâi, această carte ne permite să pătrundem mai adânc în dosarele misterioaselor vindecări legate de fenomenele OZN. Acesta este un domeniu în care prin simpla expunere obiectivă a faptelor, cititorul poate să tragă singur concluziile.

Vindecarea înseamnă, după definiția clasică, „revenirea la o stare anatomică și fiziologică normală, cu sau fără intervenția tehnicilor medicale convenționale“.

„Vindecarea spontană“ este sintagma care este folosită pentru a desemna vindecarea (relativ rară din punct de vedere statistic) în absența unor intervenții medicale specializate, a unui sistem organic sau a unor funcții fiziologice. Medicii au obiceiul de a se declara „perplecși“ sau „uimiți“ atunci când o astfel de vindecare „imposibilă“ se produce, totuși.

Lista explicațiilor plauzibile este lungă.

Ce anume determină această revenire la o stare normală, atunci când nu s-a făcut nimic în această direcție, din punctul de vedere al medicinei convenționale?

Să fie, oare, vorba despre intervenții ale unor ființe invizibile, ale îngerilor, ale entităților de lumină, ale vindecătorilor umani dotați cu capacități paranormale de direcționare a energiilor, sau este vorba de sugestii binefăcătoare însușite de către bolnavi, asociate cu fenomene de tip placebo?

Ceea ce este cert este că vindecările spontane se realizează în absența oricărei tehnici medicale, fapt pe care îl au în comun toate cazurile de astfel de vindecări.

Această carte își propune să vă prezinte (în premieră în România) relatări edificatoare referitoare la vindecări extraterestre ce au fost menționate în decursul timpului în literatura ufologică. Dincolo de legătura implicită cu unele nave spațiale extraterestre, fenomenul în sine nu a fost definit. Pentru noi este, însă, din ce în ce mai clar că unele entități extraterestre au fost și sunt implicate adeseori în acest

gen de vindecări (altfel inexplicabile).

Unele dintre aceste vindecări au fost însoțite de diferite alte fenomene, cum ar fi așa-zisele răpiri. Descoperim astfel cu uimire că aceste „spitale“ volatile, împreună cu personalul lor, se pot manifesta și chiar se pot materializa în unele locuri în care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Unele intervenții medicale extraterestre de acest gen, în cadrul cărora este utilizată o tehnologie extrem de avansată (necunoscută deocamdată pe Pământ) pot, de asemenea, să aibă loc noaptea, chiar în patul bolnavului. Conform multiplelor mărturii existente, metodele ce sunt folosite în cazul unor astfel de vindecări extraterestre pot fi considerate mai degrabă „neortodoxe“, iar aceasta face de aceea mai dificilă clasificarea bolilor așa cum o găsim în manualele clasice de medicină. În realitate, există puține maladii ce afectează un singur organ, lăsând intact restul trupului. De exemplu, o boală de ficat se poate afla la originea unei perturbări a metabolismului, împreună cu toate consecințele pe care aceasta le implică pentru inimă și pentru sistemul nervos. Tocmai de aceea, nu trebuie să ne surprindă că o vindecare extraterestră în care este tratată o boală de ficat va implica ceva mai mult decât niște simple modificări structurale și funcționale ale ficatului. Aceste aspecte nu sunt, totuși, foarte evidente în relatările ce înșoțesc cazurile de vindecare ce au fost adunate în această carte.

Vindecările extraterestre sunt în mod evident de alt gen și nu se explică prin intervenții miraculoase de tip angelic, nu sunt realizate prin sugestie, efect placebo etc., ci ele sunt în mod clar înfăptuite prin tehnici medicale avansate de origine extraterestră.

În această carte veți descoperi relatări uimitoare în care razele laser traversează pielea și mușchii fără să dăuneze organelor ori vaselor sanguine ce sunt situate în regiunile respective. Așa ceva este uluitor. După câteva astfel de proceduri, țesuturile afectate sunt apoi instantaneu regenerate, fără să mai rămână vreo urmă a afecțiunii respective. Studiul atent al acestei cărți ne ajută să descoperim că mărturiile sincere despre aceste vindecări au numeroase elemente comune, în care apar în mod repetat descrieri semnificative ale unor mese de operație, sunt menționate prezențele unor ființe extraterestre benefice care sunt echipate în mod asemănător cu medicii umani, sunt descrise anumite seringi ce sunt folosite pentru a se face injecții și sunt relatări despre anumite fascicule luminoase de diferite tipuri.

Un fapt remarcabil, chiar extraordinar, este acela că aceste vindecări se produc cu o rapiditate aproape magică. În unele cazuri, chiar dacă intervenția medicală nu a produs instantaneu vindecarea, procesul de regenerare amorsat a continuat ulterior cu o viteză și cu o eficacitate uimitoare.

Cuprinsul cărţii: „VINDECĂRI ce au fost posibile prin intervenția directă a unor ființe benefice EXTRATERESTRE“

 • Introducere
 • Cuvânt înainte
 • De ce, oare, extratereștrii sunt medici atât de buni?
 • Vindecări uimitoare ale unor plăgi cutanate și ale altor feluri de răni
 • Vindecări surprinzător de rapide și complete ale unor boli benigne
 • „Oftalmologii“ extratereștri ce au venit pe pământ din spațiul cosmic ajută ființele umane să se vindece de unele afecțiuni oculare
 • Vindecări uimitoare ale unor boli ce afectau sistemul tegumentar
 • Cazuri de vindecare a ficatului și a rinichilor
 • Cazuri uimitoare de vindecare a unor afecțiuni ale ficatului și ale rinichilor
 • Vindecări uimitoare ale unor boli grave sau cronice
 • Vindecări uluitoare ale unor bolnavi de cancer
 • Uimitoare vindecări psi ce au fost realizate de extratereștri
 • Alte cazuri de vindecare supranaturală, care nu au legătură cu extratereștrii
 • O necesară cronologie și edificatoare analiză statistică
 • Epilog
 • Glosar