0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Vindecare-autovindecare
  4. Prinsă la mijloc
Carte

Prinsă la mijloc

Coperta cărții: Prinsă la mijloc de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Prinsă la mijloc
Autor: Kelly Corrigan
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr
Autor(i): Kelly Corrigan
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 280 (13x20 cm)
ISBN:9786068080352
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reușită, două fetițe drăgălașe și o rubrică săptămânală la ziar. Deși era o adultă realizată, Kelly încă se considera fetița carismaticului George Corrigan, un american de origine irlandeză. Ea era ancorată într-un spațiu de mijloc, „în care statutul de părinte se suprapunea cu cel de fiică“.

Își îndeplinea în egală măsură îndatoririle de adult, dar fără să uite de părinții ei. Procesul de maturizare al lui Kelly a fost accelerat dramatic atunci când și-a descoperit un nodul la sân, primind apoi diagnosticul pe care nici o femeie nu dorește să îl audă vreodată.

Când George a aflat la rândul lui că este bolnav de cancer într-o fază avansată, a fost rândul lui Kelly să se îngrijească de cel care a avut grijă de ea toată viața lui. Această dublă ipostază a ajutat-o pe Kelly să se maturizeze, așa cum nu ar fi făcut-o nimic altceva.

Dacă participi la un club de lectură sau dacă îți place pur și simplu să citești, nu neglija această carte. Te asigur că nu o vei lăsa din mână până când nu o vei termina. În tot acest timp, vei râde, vei plânge și te vei îndrăgosti de Kelly Corrigan și de familia ei.

Winston-Salem Journal

O poveste uimitoare, relatată cu o onestitate absolută. Prinsă la mijloc este o carte de memorii în forma ei ideală.

Darin Strauss, autoarea cărților More Than It Hurts You și The Real McCoy