0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Vindecare-autovindecare
 4. Vindecarea sufletului de frică și suferință
Carte

Vindecarea sufletului de frică și suferință

Coperta cărții: Vindecarea sufletului de frică și suferință de la editura For You.
Cartea: Vindecarea sufletului de frică și suferință
Autor: Dr. Deepak Chopra,
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Dr. Deepak Chopra,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 171 (14x20 cm)
ISBN:9789738534896
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Vindecarea sufletului de frică și suferință“ de dr. Deepak Chopra, este o carte unică, scrisă de cel mai cunoscut medic de medicină ayurvedică din lume.

Cartea a apărut la sfârșitul anului 2001, fiind scrisă sub impactul evenimentelor din 11 septembrie.

Ea cuprinde două părți, ambele de o mare importanță pentru vindecarea sufletului nostru, atât de chinuit acum de frică și suferință. Prima parte demontează, cu multă măiestrie și sensibilitate, mecanismul suferinței, iar în partea a doua, autorul oferă 100 de lecții, pentru 100 de zile, fiecare având scopul de a ne ajuta să ieșim, pas cu pas, din durere și frică și să ne îndreptăm către lumină, către pacea pe care ne-o oferă Sinele nostru suprem.

Deepak Chopra, autor a 30 de cărți, oferă ajutor pentru vindecarea rănilor adânci - oricând ar apărea ele - pentru ca noi să ne putem găsi pacea în interiorul nostru și în lumea în care trăim.

Teroarea a venit din cer - și, după aceea, lumea n-a mai putut fi aceiași. 11 septembrie 2001 definește tragedia unei întregi generații. În acea zi, Deepak Chopra a călătorit dintr-un oraș în altul și a întâlnit mii de oameni care l-au implorat să le ofere explicație și mângâiere pentru suferința pe care o trăiau. Ca răspuns, el a scris această carte - oferind un mod de vindecare în memoria miilor de victime ce au pierit.

În prima parte - „În fața tragediei“ - el definește suferința ca fiind durerea ce amenință să ne lase viața fără nici un sens. Suferința începe când nevoile noastre cele mai profunde nu sunt îndeplinite. Noi începem să ne vindecăm atunci când trecem dincolo de mânia și frica personală, pentru a ne realiza adevăratul nostru Sine - Sinele căruia nu i-a fost niciodată frică și care nu poate fi niciodată rănit.

Sinele adevărat conține lumina pe care nu o poate ataca nici un întuneric. După ce a descris calea conștienței și compasiunii - cale care duce la lumină - în cea de-a doua parte, cartea ne conduce spre lumină, prin „O sută de zile de vindecare“ - afirmații, exerciții, introspecții, lecții și întrebări zilnice - fiecare reprezentând un pas ce ne scoate din durere și ne conduce spre o realitate mai înaltă. „Am devenit recviemuri vii pentru această tragedie, prin restaurarea forței vieții“, scrie Deepak Chopra. „Voi sunteți acea viață, voi sunteți acea forță. Haideți să vedem dacă putem găsi scânteia ce va aprinde flacăra spirituală.“

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea sufletului de frică și suferință“

 • Prefață
 • Introducere de Gotham Chopra
 • In fața tragediei
  • Etape ale suferinței, etape ale vindecării
  • Anatomia fricii
  • De ce? Spune-mi de ce?
  • Semnificația morții
  • Înfățișarea răului
  • Vindecarea sufletului
 • O sută de zile de vindecare