0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Autocunoaștere
 4. Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine
Carte

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine

Trădare, umilire, respingere, nedreptate, abandon

Autor(i): Lise Bourbeau
Editura: Ascendent
Colecţia: Atu
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 192 (12x19 cm)
Preţ: 29,40 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înșine“, a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca și cele dinainte, demonstrează faptul că toate dificulățile de ordin fizic, emoțional sau mental își au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea și nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunțite a acestor răni și a măștilor pe care le-ați creat pentru a nu le vedea, simți și mai ales pentru a nu le recunoaște, veți reuși să identificați cauzele reale ale unei anumite probleme din viața voastră. Aceste măști vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrășarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.

Aveți impresia că vă învârtiți într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se petrece să repetați o situație dificilă pe care credeați că ați rezolvat-o deja? Poate nu ați știut unde să căutați răspunsurile.

Această nouă carte a doamnei Lise Bourbeau vă va permite să întreprindeți demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înșivă. În același timp veți descoperi forțele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieții fiecăruia.

Ca întotdeauna, în ultima parte a cărții, Lise Bourbeau vă propune o soluție practică pentru a reuși să transformați problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta și pentru a redeveni conștienți de posibilitățile existente în fiecare din voi.

Cuprinsul cărţii: „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine“

 • Prefață
 • Crearea rănilor și a măștilor
 • Respingerea
 • Abandonul
 • Umilirea
 • Trădarea
 • Nedreptatea
 • Vindecarea rănilor și transformarea măștilor