0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Funcţiile orgasmelor
Carte

Funcţiile orgasmelor

Funcţiile orgasmelor. Editura
Detalii carte

Căi spre transcendenţă

Autor(i): Dr. Michel Odent
Editura: Elena Francisc Publishing
Colecţia: Verde - Echilibrul trupului
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 172 (13x20 cm)
Preţ: 16,38 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Funcţiile orgasmelor“ este o carte care oferă o viziune revoluţionară asupra sexualităţii umane. Autorul, celebrul medic obstetrician britanic (de origine franceză) Michel Odent, priveşte naşterea ca pe o a doua etapă a actului sexual şi pe ambele în contextul acelei energii cosmice pe care o numim„iubire“. Mai mult decât atât, el face, pentru prima dată în contextul ştiinţific european, puntea între stările orgasmice şi cele ale transcendenţei extatice.

Premiza de la care pleacă Michel Odent este formulată foarte bine de Una Kroll, o femeie medic, preoteasă şi mamă a patru copii:„momentele de extaz au apărut în viaţa mea ca nişte binecuvântări… Extazul uniunii sexuale are aceeaşi natură ca şi rugăciunea extatică… Este adevărata natură a iubirii.“

„În mod tradiţional, dragostea este terenul poeţilor, romancierilor şi filosofilor. În ziua de astăzi, este un subiect abordat de numeroase discipline ştiinţifice. Într-un astfel de context, devine imposibil să ne referim la iubire şi să ridicăm întrebări legate de dezvoltarea capacităţii de a iubi fără să nu ne gândim la importanţa perioadei din jurul naşterii. Toate disciplinele aflate sub umbrela scientificării iubirii sugerează că dragostea maternă este prototipul tuturor faţetelor iubirii.“ (Michel Odent)

„Funcţiile orgasmelor - căi spre transcendenţă“ este o carte scrisă de un medic şi om de ştiinţă, dar abordările sale depăşesc cu mult rigiditatea tradiţională a acestora, extinzându-se în domeniile metafizicii, astfel încât această carte de un interes uriaş pentru profesioniştii în medicină, oferă o deschidere de o strălucitoare originalitate oricui este interesat de adevărata natură a Fiinţei umane.