0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Romanul iniţiatic
  4. Kama Pura
Carte

Kama Pura

Kama Pura. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Oraşul încântărilor

Autor(i): Aimen Klimmeron
Editura: Mix
Colecţia: Romanul iniţiatic
Anul apariţiei: 2004
Pagini: 680 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Viziunea cu totul specială asupra erosului, deşi străveche, poate părea cu totul revoluţionară chiar şi pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat în „Kama Sutra“ sau cu viziunea taoistă asupra iubirii.

Romanul iniţiatic „Kama Pura“ conţine o acţiune palpitantă pentru cei ce caută doar o lectură captivantă, scene şi descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevărată sursă de inspiraţie pentru cei ce vor să-şi îmbunătăţească relaţia lor amoroasă, precum şi un veritabil izvor de revelaţii profunde pentru cei însetaţi de cunoaşterea tainelor ascunse ale Vieţii şi Universului.

Chiar şi pentru cei care nu se simt atraşi în mod deosebit de misterele Tantrei, poate fi totuşi incitantă o privire aruncată în lumea celor care consideră fericirea aproape o îndatorire morală, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.

Fragment din carte:

„Am realizat că setea de iubire şi elanul spiritual sunt aceeaşi forţă, au aceeaşi natură, că fiecare suspin de voluptate este un pas spre Creator, că, în fiecare îmbrăţişare, noi căutăm apropierea plină de dragoste a lui Dumnezeu. Am înţeles că orice căutare omenească e căutarea lui Dumnezeu… indiferent ce căutăm: bucurie, tovarăşi, bunăstare, putere, fericire…. Căci dorinţa de putere nu e altceva decât atracţia amintirii atotputerniciei Dumnezeieşti; căutarea bucuriei izvorăşte din aspiraţia inconştientă către nesfârşita fericire divină; setea de cunoaştere este chemarea omniscienţei divine, instinctul vieţii este manifestarea însăşi a existenţei divine eterne; instinctul căutării tovarăşului de viaţă este atracţia unităţii divine, iar dorinţa de libertate: chemarea libertăţii absolute a lui Dumnezeu sădită în noi…“