0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Romanul inițiatic
  4. Kama Pura
Carte

Kama Pura

Orașul încântărilor

Autor(i): Aimen Klimmeron
Editura: Mix
Colecţia: Romanul inițiatic
Anul apariţiei: 2004
Pagini: 680 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Viziunea cu totul specială asupra erosului, deși străveche, poate părea cu totul revoluționară chiar și pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat în „Kama Sutra“ sau cu viziunea taoistă asupra iubirii.

Romanul inițiatic „Kama Pura“ conține o acțiune palpitantă pentru cei ce caută doar o lectură captivantă, scene și descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevărată sursă de inspirație pentru cei ce vor să-și îmbunătățească relația lor amoroasă, precum și un veritabil izvor de revelații profunde pentru cei însetați de cunoașterea tainelor ascunse ale Vieții și Universului.

Chiar și pentru cei care nu se simt atrași în mod deosebit de misterele Tantrei, poate fi totuși incitantă o privire aruncată în lumea celor care consideră fericirea aproape o îndatorire morală, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.

Fragment din carte:

„Am realizat că setea de iubire și elanul spiritual sunt aceeași forță, au aceeași natură, că fiecare suspin de voluptate este un pas spre Creator, că, în fiecare îmbrățișare, noi căutăm apropierea plină de dragoste a lui Dumnezeu. Am înțeles că orice căutare omenească e căutarea lui Dumnezeu… indiferent ce căutăm: bucurie, tovarăși, bunăstare, putere, fericire…. Căci dorința de putere nu e altceva decât atracția amintirii atotputerniciei Dumnezeiești; căutarea bucuriei izvorăște din aspirația inconștientă către nesfârșita fericire divină; setea de cunoaștere este chemarea omniscienței divine, instinctul vieții este manifestarea însăși a existenței divine eterne; instinctul căutării tovarășului de viață este atracția unității divine, iar dorința de libertate: chemarea libertății absolute a lui Dumnezeu sădită în noi…“