0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Ştiinţe de frontieră
 3. Miracolul apei
Carte

Miracolul apei

Miracolul apei. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dr. MASARU EMOTO a fotografiat mii de cristale de apă de-a lungul multor ani de cercetări şi totuşi puţine au fost atât de frumoase şi au „afirmat atât de puternic viaţa“ precum cele formate după expunerea apei la cuvintele „iubire şi recunoştinţă“, în cartea sa: „Miracolul apei“, dr. Masaru Emoto demonstrează modul în care rolul unic al apei în transmiterea vibraţiei naturale a acestor cuvinte vă poate ajuta să faceţi unele schimbări, astfel încât să puteţi duce o viaţă mai bună şi mai fericită.

Dr. Masaru Emoto explorează semnificaţia cuvintelor şi a limbajului, originile cuvintelor şi impactul lor asupra apei. El introduce şi explică limpede conceptul-cheie de rezonanţă - vehiculul prin care este transmisă energia forţei vitale. Din această cunoaştere, el trage învăţăminte pe care le putem aplica în vieţile noastre pentru a culege beneficiile rezonanţei pozitive, benefice, incluzând relaţii mai armonioase, restabilirea sănătăţii şi îmbunătăţirea comunicării.

Această carte de mare profunzime cuprinde fotografii noi şi extraordinare ale cristalelor de apă, care ne furnizează tuturor motive convingătoare să alegem cuvinte pozitive şi să căutăm obţinerea unei rezonanţe perfecte pentru o viaţă mai plină de sănătate, de pace şi de fericire.

Alegeţi zilnic să vă trăiţi viaţa cu inima plină de iubire şi recunoştinţă.

Este imposibil să iubiţi pe altcineva, dacă nu trăiţi mai întâi iubirea de sine.

Nu putem da cuiva ceva ce nu avem încă. Deci, pentru a avea iubire în propria viaţă, începeţi prin a cultiva respectul, preţuirea şi grija de sine. În balanţa vieţii, unei părţi de iubire îi corespund două părţi de recunoştinţă. Iubirea neîncetată este secretul fericirii.

Orice lucru din lumea noastră este esenţial. Cunoaşterea faptului că toate cuvintele provin din vibraţiile universului ar trebui să ne ajute să vedem că noi toţi suntem unul şi acelaşi lucru. Dacă vorbele dumneavoastră răspândesc lumină în jur, atunci nu va trebui să mergeţi prin întuneric.

Este important să aveţi visuri măreţe şi să doriţi ceva cu pasiune. Având visuri măreţe, veţi întâlni oamenii pe care trebuie să-i întâlniţi, veţi avea experienţele pe care trebuie să le aveţi, iar capacitatea proprie se va ridica la înălţimea visurilor dumneavoastră. Cu cât vor fi mai măreţe visurile, cu atât capacitatea dumneavoastră va fi mai mare.

Pământul este aşa cum l-a făcut Creatorul. El şi toate fiinţele de pe el sunt create cu capacitatea de a reveni la punctul în care toate lucrurile sunt bune şi drepte. Orice viaţa are partea ei de durere şi de suferinţă, însă nimic nu este atât de negativ încât să nu ne înveţe totuşi ceva. Să ne bucurăm de viaţă şi să trăim starea de bine!

Cuprinsul cărţii: „Miracolul apei“

 • Energia pozitivă a iubirii şi a recunoştinţei
 • Relaţia dintre cuvinte şi apă
 • Îmbunătăţirea stării mentale cu ajutorul cristalelor
 • Să înţelegem vibraţia şi rezonanţa
 • Să folosim rezonanţa în viaţa zilnică
 • Cristalele de apă vă pot întări potenţialul
 • Să trăim într-o lume cu apă curată: să ne găsim pacea şi starea de bine
 • Iubirea, recunoştinţa şi salvarea lumii
 • Apa şi extinderea cercului păcii