0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. Răspunsul este simplu...
Carte

Răspunsul este simplu...

Răspunsul este simplu.... Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Iubeşte-te pe tine însuţi! Trăieşte la unison cu spiritul tău!

Autor(i): Sonia Choquette
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Răspunsul e simplu…“ e împărţită în zece paşi simpli de urmat. Fiecare pas este alcătuit din două părţi: prima parte te învaţă cum să te iubeşti pe tine însuţi, iar a doua îţi descrie o metodă concretă pe care o poţi urma pentru a-ţi întări iubirea de sine şi devoţiunea faţă de spiritul tău.

La mijlocul cărţii a fost adăugat un interludiu intitulat „Inima materiei“. În această secţiune sunt prezentate cele patru aspecte ale iubirii de sine - deschiderea interioară, claritatea, înţelepciunea şi curajul. De asemenea este arătat şi cum îţi poţi aprofunda capacitatea iubirii de sine.

Aceste lecţii te vor ajuta să îţi echilibrezi inima şi să recunoşti care sunt aspectele iubirii de sine pe care le manifeşti cel mai pregnant, dar şi cele cărora trebuie să le acorzi o atenţie sporită. Poţi aborda aceste pagini folosind orice metodă doreşti: te poţi concentra asupra fiecărui pas pe rând, asupra acţiunilor pe care trebuie să le întreprinzi în săptămâna care urmează, asupra fiecărui concept sau asupra fiecărei practici, după cum te simţi inspirat. Cartea „Răspunsul e simplu…“ nu este structurată într-o ordine particulară. Ea nu face altceva decât să îţi sugereze elementele necesare pentru a te elibera de puterea şi de temerile egoului tău, conectându-te în acelaşi timp cu bucuria şi cu lumina divină.

Cartea „Răspunsul e simplu…“ a fost scrisă cu speranţa că vei putea să trăieşti cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o poţi experimenta în această viaţă: povestea de iubire cu propriul tău spirit divin, autentic, sacru şi atât de sublim. Haide aşadar să începem…

După ce a studiat mii şi mii de oameni din toate domeniile de activitate, cu calităţile şi defectele lor, Sonia Choquette a ajuns la concluzia certă că singurii care reuşesc în viaţă, găsindu-şi pacea şi bucuria sufletească şi bucurându-se făţiş de experienţele lor, sunt cei care au o viziune diferită asupra realităţii. Ei nu percep această realitate în primul rând din perspectiva egoului lor - a personalităţii lor nesigure şi defensive, care suferă din cauza dificultăţilor generate de viaţă - ci din perspectiva unui aspect superior al naturii lor, spiritul, pe care îl lasă să preia controlul asupra vieţii lor.

Cei zece paşi simpli, dar necesari, pe care îi descrie cartea „Răspunsul e simplu…“ te vor ajuta să te racordezi la spiritul tău autentic şi să experimentezi adevărul său lăuntric.

După cum spune Sonia Choquette: „Acestea nu sunt simple teorii metafizice, ci practici confirmate prin experienţă, care te pot conduce rapid şi direct către adevărata ta identitate, către adevăratul tău eu: acel eu ideal, sacru, atât de sublim, complet eliberat de teamă şi plin de lumină“. Partea cea mai frumoasă este că nimic nu este mai simplu decât să înveţi să te iubeşti pe tine însuţi şi să îţi trăieşti viaţa la înălţimea spiritului tău. Singura premisă necesară în acest scop este să realizezi marele adevăr divin potrivit căruia tu nu eşti una cu egoul tău, ci un Spirit Divin şi Sacru. Dacă vei înţelege acest lucru, viaţa ta se va transforma instantaneu în lumină şi în fericire.

Iubeşte-te pe tine însuţi şi trăieşte la unison cu spiritul tău.

Dacă vei proceda astfel, viaţa ta se va desfăşura lin şi te vei simţi împăcat.

La atât se rezumă totul.

Cuprinsul cărţii: „Răspunsul este simplu...“

 • Introducere
 • Cum trebuie folosită această carte?
 • Pasul 1: Recunoaşte-ţi spiritul
 • Pasul 2: Întâmpină-ţi cu bucurie spiritul
 • Pasul 3: Cunoaşte-ţi propriul spirit
 • Pasul 4: Conectează-te cu familia ta de suflete
 • Pasul 5: Păstrează-ţi echilibrul
 • Interludiu: Inima materiei
 • Pasul 6: Împărtăşeşte-ţi talentele
 • Pasul 7: Aminteşte-ţi ce anume iubeşti
 • Pasul 8: Acceptă cu graţie lecţiile oferite de viaţă
 • Pasul 9: Ascultă muzică
 • Pasul 10: Alege bunătatea
 • Epilog
 • Mulţumiri
 • Despre autoare