0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Medicină Naturistă
 3. Cărți: Helioterapie
 4. Misterele fascinante ale helioterapiei
Carte

Misterele fascinante ale helioterapiei

Coperta cărții: Misterele fascinante ale helioterapiei – Sănătate și energie divină captate prin expunere la lumina Soarelui de la editura Shambala.
Cartea: Misterele fascinante ale helioterapiei – Sănătate și energie divină captate prin expunere la lumina Soarelui
Autor: Jakob Lorber
Editura: Shambala
Cumpăr

Sănătate și energie divină captate prin expunere la lumina Soarelui

Autor(i): Jakob Lorber
Editura: Shambala
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 144 (14x20 cm)
ISBN:9789739840418
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“, care vede pentru prima dată lumina tiparului în ROMÂNIA, este publicată pentru cei care iubesc medicinile alternative sau, cum li se mai spune, MEDICINILE BLÂNDE. Ea va fi apreciată la adevărata sa valoare de cei care o vor citi și vor pune în practică metodele simple și eficiente prezentate aici care sunt revelate de IISUS CRISTOS prin intermediul lui JAKOB LORBER.

Mesajul esențial pe care îl conține cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“ este de o mare actualitate și importanță pentru timpurile zbuciumate pe care cei care s-au îndepărtat de Dumnezeu le trăiesc. Acest mesaj este de actualitate, fiind plin de înțelepciune, cu toate că el a fost transmis cu mai bine de un secol în urmă.

Mai mult ca oricând, în prezent omenirea este amenințată de numeroase boli și suferințe care sunt cauzate de civilizația omului modern în care predomină tehnica artificială și alimentația neadecvată și incorectă. Preocupat aproape până la obsesie de lupta cotidiană pentru subzistență, omul modern ignoră cel mai adesea REZONANȚA cu puterile vindecătoare tainice ale naturii Aceasta face ca, mai ales cei sceptici și ignoranți, să privească cu dispreț sau cu o mare neîncredere medicina naturistă.

Medicina alopată, după cum știm, s-a impus ca fiind atotputernică în civilizația modernă și, cel mai adesea, ea a urmărit să se substituie puterilor vindecătoare ale naturii care PERMANENT sunt oferite de Dumnezeu ființei umane ce le cunoaște și se deschide către ele. Medicina alopată sa impus în forță și a înlocuit remediile naturale cu mii de preparate medicamentoase, sintetice, cu efecte secundare defavorabile, adesea chiar dezastruoase, asupra ființei umane.

Complet GRATUITĂ, lumina solară ne dăruiește extraordinar de mult din imensa putere vindecătoare tainică a naturii lui Dumnezeu, iar energiile sale, subtile, benefice, fiind dătătoare de viață, sunt astfel absorbite de aer, de apă, de ierburi, de fructe și de alte medii, pe care adeseori le utilizează medicul naturist, care cunoaște aceasta, în beneficiul pacienților aflați în suferință. Dacă ajungem să fim suficient de conștienți de faptul că, în realitate, Soarele este sursa principală din care se hrănește tot ceea ce ia naștere și se dezvoltă în natură, realizăm că această lumină ne poate totodată furniza o tainică putere extraordinară de regenerare care ne este stringent necesară pentru a ne recâștiga, sau menține o excelentă stare de sănătate a corpului, a psihicului și chiar a minții. Știind aceasta, ne putem pune întrebarea de ce să nu apelăm atunci, mai mereu, plini de încredere, la acest izvor divin nesecat de energii subtile vindecătoare, care în plus sunt gratuite pentru noi?

Cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“ este o veritabilă COMOARĂ în care ni se prezintă o serie de metode simple, eficiente și naturale, care au fost revelate de IISUS CRISTOS lui Jakob Lorber, prin care energia tainică vindecătoare a Soarelui poate fi transferată în mod direct și apoi acumulată în anumite substanțe din regnul mineral, vegetal și animal. Procedând în acest fel unele substanțe naturale cum ar fi uleiul natural din semințe de mac, uleiul de floarea soarelui, uleiul de măsline sau pudra naturală de camfor devin astfel niște remedii naturale extraordinar de eficiente pentru unele boli care actualmente pun la grea încercare știința medicală modernă.

În această revelație, care în realitate este un mesaj spiritual profund ce a fost primit prin inspirație divină de către „scribul“ lui DUMNEZEU. Jakob Lorber, la jumătatea secolului al XIX-lea, se arată cât se poate de clar că orice boală a ființei umane își are originea într-o slăbiciune a psihicului sau în anumite greșeli, mai mult sau mai puțin grave, pe care aceasta le face. În alte situații, anumite idei greșite sau persistența gândurilor rele (ură, răutate, egoism, gelozie, furie, orgoliu, sadism, încăpățânare, împietrire sufletească, scepticism) pot de asemenea să conducă în timp la declanșarea feluritelor boli.

În Evul Mediu, marele inițiat Paracelsus, un fizician de mare talent și totodată medic, a cunoscut acest aspect în mod intuitiv și, după aceea, acest adevăr a fost redescoperit în zilele noastre de către medicina psihosomatică. Cei inițiați știau de mii de ani că Soarele și energia sa tainică ce este manifestată sub formă de lumină, sunt încărcate cu forțe spirituale misterioase și tocmai de aceea ei au afirmat în anumite scrieri că lumina solară pe care o primește planeta noastră vehiculează permanent energii subtile, benefice, spirituale, de o natură sublim pozitivă, care, mai ales în cazul celor ce sunt conștienți de aceasta, acționează profund și într-un mod benefic în direcția restabilirii sănătății și a armoniei sufletești pe o cale absolut naturală. Cu ajutorul luminii solare, pe măsură ce sufletul își regăsește sănătatea, forța și echilibrul, această stare este în scurt timp urmată de însănătoșirea corpului fizic în același mod în care dizarmonia sufletească generează diferite boli, care se manifestă apoi la nivelul corpului fizic.

De zeci de ani, europenii, care au ajuns să cunoască tot mai mult despre puterile vindecătoare tainice ale energiilor subtile ale Soarelui și și-au dat seama de valoarea luminii solare, crezând cu tărie în ea, au preparat și au folosit cu succes diferite remedii naturale pe care actualmente ni le pune la dispoziție helioterapia. Succesul pe care ei l-au obținut în tratarea a nenumărate boli prin aceste metode naturale, simple, dovedește încă o dată caracterul spiritual al acestor învățături.

Cuprinsul cărţii: „Misterele fascinante ale helioterapiei“

 • Cuvânt înainte
 • Puterea vindecătoare tainică a luminii solare
 • Instrucțiuni absolut obligatorii pentru toți cei care vor să realizeze practic helioterapia
 • Importanța forței spirituale în cazul procesului de vindecare prin helioterapie
 • Puterea vindecătoare tainică a luminii solare
 • Prima metodă secretă care poate fi utilizată pentru a realiza absorbția energiilor tainice care sunt vehiculate de razele solare
 • Cea de-a doua metodă secretă ce poate fi utilizată pentru a absorbi și înmagazina energiile tainice care sunt vehiculate de razele Soarelui
 • Dieta în helioterapie
 • Cea de-a treia metodă de absorbție și înmagazinare a energiei subtile benefice care este vehiculată de razele solare
 • Cea de-a patra metodă de folosire a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Cea de-a cincea metodă de utilizare a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Cea de-a șasea metodă de utilizare a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (I)
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (II)
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (III)
 • Glosar