0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Pot face acest lucru
Carte

Pot face acest lucru

Coperta cărții: Pot face acest lucru – Cum poți folosi puterea afirmațiilor pentru a-ți schimba viața de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Pot face acest lucru – Cum poți folosi puterea afirmațiilor pentru a-ți schimba viața
Autor: Louise L. Hay
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Cum poți folosi puterea afirmațiilor pentru a-ți schimba viața

Autor(i): Louise L. Hay
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 110 color (14x16 cm)
ISBN:9786068080161
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cartea „Pot face acest lucru“, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay îți demonstrează că„tu poți face orice“, că îți poți schimba și îmbunătăți practic toate aspectele vieții, prin înțelegerea și aplicarea corectă a afirmațiilor pozitive.

Louise L. Hay explică în carte că toate gândurile tale și toate cuvintele pe care le rostești reprezintă afirmații. Chiar și dialogul tău interior reprezintă un flux necontenit de afirmații. Cu fiecare gând pe care îl emiți și cu fiecare cuvânt pe care îl rostești, tu îți creezi practic viața. Convingerile tale nu sunt altceva decât tipare și obișnuințe mentale pe care le-ai învățat în marea lor majoritate pe vremea când erai copil. Multe dintre ele te ajută în mod real, dar altele îți limitează capacitatea de a crea lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. De aceea, tu trebuie să devii atent la gândurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care îți creează experiențe nedorite.

Louise L. Hay oferă în cartea „Pot face acest lucru“ afirmații pozitive pentru diferite domenii concrete ale vieții, precum sănătatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relațiile, succesul la locul de muncă și respectul de sine. Dacă vei aplica aceste afirmații, vei constata că ele reprezintă soluții care pot rezolva orice problemă cu care te confrunți.

La sfârșitul lecturii acestei cărți, tu vei putea afirma cu toată certitudinea: „Da, pot să fac acest lucru“, știind că te îndrepți către viața minunată pe care o meriți.

„Atunci când acuzi pe altcineva, tu renunți practic la puterea ta personală, întrucât proiectezi responsabilitatea sentimentelor tale asupra altcuiva. Chiar dacă oamenii din viața ta se comportă într-o manieră care nu-ți face plăcere, nu ei pătrund în mintea ta și nu ei creează butoanele a căror apăsare te face să te simți atât de rău. De aceea, asumarea responsabilității pentru propriile sentimente și reacții echivalează cu controlul «capacității tale de a răspunde». Altfel spus, tu poți învăța să optezi conștient pentru un anumit comportament, nu doar să reacționezi orbește.

Iertarea reprezintă un concept pe care foarte mulți oameni nu îl înțeleg în mod corect. Ea nu este totuna cu acceptarea faptelor comise de ceilalți. Iertarea unei alte persoane nu înseamnă că ești de acord cu comportamentul ei! Actul iertării se petrece doar în mintea ta. Practic, el nu are nimic de-a face cu cealaltă persoană. Adevărata iertare te eliberează de durerea pe care ai simțit-o atâta vreme. Ea nu reprezintă altceva decât o eliberare de energia negativă de care te-ai cramponat atâta vreme“.

Cuprinsul cărţii: „Pot face acest lucru“

 • Introducere
 • Puterea afirmațiilor
 • Sănătatea
 • Iertarea
 • Prosperitatea
 • Creativitatea
 • Relații Cuplu
 • Succesul la locul de muncă
 • Viață trăită fără stres
 • Respectul de sine
 • Concluzie
 • Despre Louise L Hay