0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Evoluție spirituală
 4. Vindecarea spontană a credinței
Carte

Vindecarea spontană a credinței

Coperta cărții: Vindecarea spontană a credinței – Să zdruncinăm din temelii paradigma falselor limite de la editura For You.
Cartea: Vindecarea spontană a credinței – Să zdruncinăm din temelii paradigma falselor limite
Autor: Gregg Braden
Editura: For You
Cumpăr

Să zdruncinăm din temelii paradigma falselor limite

Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 267 (14x20 cm)
ISBN:9789731701387
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepția noastră – o mutație în credințele noastre – să conțină secretul etern al vindecării, al păcii și al realității însăși? Noile descoperiri din fizică și biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.

Un număr din ce în ce mai mare de dovezi științifice demonstrează că universul funcționează ca un computer uriaș, bazat pe conștiință. La fel cum orice computer folosește un limbaj pentru a obține rezultate, computerul conștiinței universului folosește credința, pentru a-i„vorbi“ substanței din care este alcătuită lumea și corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul - de la ADN, la succesul relațiilor noastre și până la pacea în lume - se bazează pe ceea ce credem, observăm deci, că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca să ne schimbăm credințele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală și eșecuri în carieră și relații, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-și schimba credințele, strămoșii noștri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de știință.

Cartea „Vindecarea spontană a credinței“ ne oferă ambele alternative: miracolele care deschid ușa unei noi perspective asupra lumii și știința care ne spune de ce este posibilă apariția miracolelor… dezvăluindu-ne:

 • motivul pentru care nu suntem limitați de„legile“ fizicii și ale biologiei, așa cum le cunoaștem noi astăzi,
 • cum să vorbim limbajul cuantic al vindecării, păcii, abundenței și schimbării,
 • cum să realizăm această modificare simplă a credințelor noastre, care ne va catapulta dincolo de limitările din trecut.
După ce vom deveni conștienți de aceste descoperiri transformatoare și de miracolele din viața reală, trebuie să ne gândim la noi înșine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înțelegem ce este credința și cum funcționează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru și Tibet, până la textele uitate ale bisericii creștine timpurii, secretul vindecării credințelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradițiile lumii. Alăturați-vă lui Gregg Braden, pe măsură ce ne povestește despre ce a descoperit și ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!

Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice, iar credința este un limbaj care îi„vorbește“ acestei matrici.

Dovezile științifice dezvăluie faptul că o credință pornită din inimă afectează totul - de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace și abundență și chiar de a schimba realitatea însăși? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul!

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea spontană a credinței“

 • Introducere
 • O nouă perspectivă asupra realității: Universul ca un computer conștient
 • Programarea Universului: Știința credinței
 • De la creier la minte: Cine conduce fabrica ce produce credințe?
 • Ce credeți?: Marea întrebare ce reprezintă esența vieții voastre
 • Dacă cunoașteți codul, alegeți regulile: Să zdruncinăm din temelii paradigma falselor limite
 • Vindecarea credinței: Cum să rescrieți codul realității voastre
 • Ghidul utilizatorului pentru univers
 • Cuvinte de mulțumire
 • Note de final
 • Despre autor