0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Medicină Naturistă
 3. Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca
Carte

Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca

Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Autor(i): Richard Gordon
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 305 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Atingerea Cuantică“ reprezintă o revoluţie majoră în domeniul vindecării cu mâinile. Indiferent dacă eşti complet novice sau dacă eşti un profesionist în domeniul chiropracticii, al fizioterapiei, un vindecător sau un alt profesionist în domeniul sănătăţii, „Atingerea Cuantică“ îţi poate permite accesul la o dimensiune a vindecării pe care până acum nu ai cunoscut-o.

Cartea „Atingerea Cuantică“ te învaţă limpede cum să îţi foloseşti respiraţia şi anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ţi amplifica atât de mult nivelul energetic încât să poţi realiza printr-o simplă atingere corecţii spontane ale posturii fizice prin realinierea corectă şi naturală a oaselor. În plus, durerea şi inflamaţiile dispar rapid, iar procesul de vindecare al oricărei boli devine foarte accelerat. Munca propriu-zisă este atât de uşoară încât până şi copiii o pot practica cu uşurinţă; şi totuşi, ea este atât de puternică încât este susţinută la ora actuală de medici, specialişti în acupunctură şi chiropracticieni. Corpul uman ştie cum să se vindece singur; de aceea, tot ce trebuie să facă practicantul este să îşi transfere energia în zonele afectate de durere sau de boală. Pentru milioane de oameni care suferă de dureri de spate sau de gât, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapidă, cea mai sigură şi cea mai eficientă metodă de tratament descoperită vreodată.

„Atingerea Cuantică“ poate fi de asemenea extrem de utilă dacă este aplicată unei mari varietăţi de situaţii, cum ar fi vindecarea la distanţă, gestionarea echilibrului emoţional sau vindecarea animalelor de casă. Viitorul a sosit deja. „Atingerea Cuantică“nu reprezintă doar o descoperire extrem de profundă, ci şi o aptitudine esenţială pe care o avem cu toţii.

Introducerea cărţii „Atingerea Cuantică“

„Atingerea Cuantică“ este o metodă de vindecare cu mâinile atât de eficientă, încât literalmente trebuie să vezi cu ochii tăi pentru a crede în ea. Cu o simplă atingere uşoară pe propriul corp sau pe corpul unei alte persoane, orice om poate accelera extraordinar răspunsul vindecător al organismului în bolnav. Efectul este atât de rapid şi de ieşit din comun încât poţi asista chiar la o realiniere spontană a oaselor în urma unei simple atingeri uşoare cu mâna. Vindecătorul nu trebuie să se gândească la alinierea corectă a oaselor, întrucât acestea ştiu ce au de făcut.

În afară de realinierea structurală, „Atingerea Cuantică“ permite reducerea rapidă a durerilor şi a inflamaţiilor, precum şi echilibrarea organelor, sistemelor fiziologice şi a glandelor.

În vederea practicării „Atingerii Cuantice“, tot ce trebuie să faci este să înveţi câteva tehnici de respiraţie, o serie de meditaţii de conştientizare a corpului şi un număr de poziţii ale mâinilor. Toţi cei care aplică principiile şi tehnicile descrise în această carte pot deveni terapeuţi extrem de eficienţi într-o singură zi. Explicaţia este simplă: capacitatea de a vindeca face parte integrantă din natura esenţială a omului. Aşa cum toate maşinile noi care ies de pe linia de asamblare sunt echipate cu roţi, geamuri şi portiere, la fel, capacitatea de a ne autovindeca sau de a-i vindeca pe alţii este încorporată automat în sistemul fizic cu care ne naştem. Aşa cum copiii sunt înzestraţi cu capacitatea de a merge, de a învăţa să vorbească, să râdă, să plângă şi să iubească, cu toţii avem capacitatea de a vindeca.

Odată ce ai învăţat să practici „Atingerea Cuantică“, nu vei mai putea uita niciodată cum trebuie aplicată ea. Este ca şi cum ai învăţa să mergi cu bicicleta. Înainte de a încerca, ideea de a merge drept pe numai două roţi atât de subţiri ţi se pare de-a dreptul imposibilă. Când reuşeşti prima dată să îţi menţii echilibrul, ţi se pare un miracol, dar după o vreme procesul devine natural. În mod similar, atunci când vei observa pentru prima dată efectele „Atingerii Cuantice“, experienţa ţi se va părea uimitoare şi de neuitat. La fel ca în cazul mersului pe bicicletă însă, ceea ce iniţial ţi se pare miraculos ajunge să devină în timp, natural şi firesc. În plus, apare însă o bucurie şi o satisfacţie interioară care nu mai dispar niciodată, generate de conştientizarea faptului că îi poţi ajuta pe alţi oameni să se vindece. Şi un mic avertisment: convingerea mea este că această bucurie este contagioasă!

Deepak Chopra scria: „Pentru a declanşa procesul de vindecare, trebuie să treci de nivelele grosiere ale corpului fizic - de celule, ţesuturi, organe şi sistemele fiziologice - şi să ajungi la punctul de intersecţie a minţii cu materia, acolo unde conştiinţa chiar poate influenţa corpul“.

Eu cred cu convingere că există un asemenea punct în care conştiinţa şi materia se intersectează şi consider că această joncţiune se produce pe nivelul cuantic (subatomic). Consider, de asemenea, că această fuziune între minte şi materie este posibilă numai prin iubire şi prin intenţie. Prin controlarea puterii înnăscute a iubirii noastre, noi ne putem activa singuri procesul de vindecare a propriului corp, într-o manieră dinamică şi pozitivă. De la ADN la oase, toate celulele şi toate sistemele fiziologice reacţionează la vibraţia vindecătoare a iubirii.

Iată câteva aspecte interesante referitoare la „Atingerea Cuantică“ pe care doresc să ţi le comunic:

Practicanţii altor modalităţi de vindecare cu mâinile care au studiat „Atingerea Cuantică“ în Statele Unite, Canada şi Europa mi-au spus că această metodă le-a amplificat considerabil puterea sau eficacitatea practicii lor terapeutice. Chiropracticienii o consideră o formă avansată de chiropractică. Fizioterapeuţii o consideră o formă avansată de fizioterapie. Chiar şi practicanţii acupuncturii mi-au spus că metoda acţionează ca o formă avansată de acupunctură. Maeştrii de Reiki o numesc „dinamizarea sau amplificarea energiei Reiki“. Atingerea Cuantică se combină perfect cu nenumărate alte tehnici, sporindu-le eficacitatea. Printre acestea se numără: masajul, shiatsu, jin shin do, acupresura, terapia polarităţii, terapia craniosacrală, atingerea terapeutică, atingerea vindecătoare, şi aşa mai departe.

În acelaşi timp, „Atingerea Cuantică“ se dovedeşte un instrument terapeutic de sine stătător pentru cei care nu au niciun fel de antrenament anterior.

Probabil că nu există o tehnică de vindecare mai uşor de învăţat decât aceasta. Aproape orice om de pe această planetă poate învăţa cum să devină un vindecător extraordinar după numai două zile de antrenament. Metoda este incredibil de uşoară. Ea poate fi învăţată cu uşurinţă doar citind această carte. Chiar şi copiii pot învăţa să practice această metodă aproape instantaneu.

„Atingerea Cuantică“ le dă oamenilor puterea de a-şi ajuta prietenii şi pe cei dragi să scape de foarte multă durere şi suferinţă. Ea se dovedeşte astfel una din acele arte pe care orice om ar trebui să le înveţe şi să le cunoască.

Pe un nivel personal egoist, mi-aş dori să trăiesc într-o lume în care procesul de vindecare să fie considerat real, să fie învăţat de toată lumea şi în care natura generoasă şi bună a umanităţii să se manifeste deschis. Pentru ca această dorinţă să se poată îndeplini, te invit să iei parte împreună cu mine la o călătorie fascinantă – aceea a descoperirii „Atingerii Cuantice“.

„Atingerea Cuantică“ este uluitor de eficientă şi reprezintă o metodă uşor de învăţat pentru a genera o energie vindecătoare extrem de puternică… Recomand din toată inima această carte“. (William S. Eidelman)

„Atingerea Cuantică“ este o tehnică fantastică de vindecare cu mâinile, care poate fi folosită eficient deopotrivă de profesionişti şi de oamenii obişnuiţi. Recomand din toată inima această carte“. (Dr. Patricia Warkus)

„Nu-ţi poţi da seama cât de eficientă este această metodă dacă nu o aplici tu însuţi. Oasele se realiniază la o simplă atingere, iar procesele de vindecare se accelerează“. (Darla Parr)

„Sunt uluit de simplitatea şi de eficacitatea acestei tehnici. „Atingerea Cuantică“ reprezintă o mare revelaţie“. (John Jacobs)

Cuprinsul cărţii: „Atingerea cuantică - Puterea de a vindeca“

 • CUVÂNT ÎNAINTE de dr C Norman Shealy
 • INTRODUCERE
 • Partea I: FUNDAMENTE TEORETICE
  • Descoperirea
  • Rezonanţa, Forţa Vitală şi Principiile Atingerii Cuantice
 • Partea a II-a: TEHNICILE ATINGERII CUANTICE
  • Mâinile care vindecă
  • Întrebări frecvente
  • Tehnici intermediare
  • Tehnici avansate
 • Partea a III-a: APLICAŢII
  • Modificarea posturii cu ajutorul energiei
  • Lucrul cu problemele spatelui şi gâtului
  • Plasarea mâinilor pe corp
  • Autovindecarea
  • Atingerea Cuantică şi fitness-ul
  • Vindecarea animalelor
  • Vindecarea la distanţă
 • Partea a IV-a: ALTE PRINCIPII ESENŢIALE
  • Vindecarea emoţională
  • Aplicaţii diverse
 • Partea a V-a: O VIZIUNE ASUPRA VIITORULUI
  • Viitorul vindecării energetice
 • Proiectul Life Force (forţa vieţii sau energia vitală), Inc
 • Biografie