0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali
Carte

Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali

Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali. Editura
CumpărDetalii carte

Dezvăluiri referitoare la efectele profund nocive ale aditivilor alimentari

Autor(i): Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Pagini: 224 (15x20 cm)
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali - Dezvăluiri referitoare la efectele profund nocive ale aditivilor alimentari“ este, din câte ştim noi, prima carte de acest gen apărută în România şi are scopul de a vă informa în legătură efectele profund nocive pe care le au aditivii alimentari sănătăţii noastre.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care înţeleg pericolul unei alimentaţii nesănătoase - oricât de comodă şi de atractivă ar fi ea - şi doresc să revină la o alimentaţie binefăcătoare, autorii au dedicat o secţiune specială prezentării unor remedii perfect naturale, capabile să contracareze efectele nocive ale aditivilor sintetici în cazul diverselor tipuri de intoxicaţii, devenite din ce în ce mai frecvente în rândul oamenilor.

Cuprinsul cărţii: „Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali“

  • INTRODUCERE:
  • MANIPULAREA POPULAŢIEI PE CALE CHIMICĂ
    • Moartea poate să ne vină şi prin dozator
    • O, Moarte, unde îţi este dozatorul?
    • M-aţi convins, de mâine vând cancer!
    • Ce a devenit de fapt România după revoluţie?
  • ADITIVI ALIMENTARI
    • Ceea ce nu ştim, cel mai adesea, despre aditivi
    • Avem într-adevăr, nevoie de aditivi alimentari?
    • Au aditivii efecte negative?
      • Aditivii folosiţi ascund propriile efecte negative
    • Clasificarea aditivilor
    • Toţi aditivii care sunt prezenţi în alimente apar şi pe eticheta produsului?
    • Coloranţii
    • Antioxidanţii
    • Emulgatorii şi stabilizatorii, agenţi care împiedică întărirea substanţelor, agenţii de vâscozitate, acizii alimentari
    • Aditivii care conferă strălucire
    • Amelioratorii şi înălbitorii
    • Îndulcitorii artificiali (edulcoranţii)
      • Utilizarea îndulcitorilor prezintă riscuri?
    • Folosirea ciclamaţilor este din nou permisă!!!
    • Aspartamul
      • Folosirea aspartamului de către companiile farmaceutice
    • Aspartamul este inclus în planul conspiraţiei planetare care vizează un genocid biologic
    • Efectele negative ale aspartamului, aluminiului, mercurului şi derivaţilor floruraţi asupra sistemului nervos şi comportamentului uman
      • Reîntoarcerea la manipularea pe cale sintetică
    • Diverşi alţi aditivi
    • Uleiurile minerale hidrogenate şi parafine
    • Alte substanţe utilizate care nu au un cod numeric special
    • Explicarea etichetei produsului coca - cola dietetică
  • MĂRTURII
    • Aspartamul şi efectele sale asupra piloţilor
      • Date mai amănunţite despre conspiraţia şi falsurile Companiei G. D. Searle regizate de Francmasoneria mondială
      • Înţelegerea secretă a Curţii Supreme din SUA de a „ţine parte“ aspartamului. Clarence Thomas - fost avocat al firmei Monsanto
    • Scrisoarea lui Jack Thomas, o altă victimă a aspartamului
      • Eu înainte de 1983
      • Venirea vremurilor întunecate
      • Renaşterea: dovada unei remarcabile ameliorări care a survenit după ce am încetat să mai folosesc aspartam
      • Efectele negative ale produsului NutraSweet asupra unui public prea încrezător
    • O altă declaraţie a unei tinere de 21 de ani referitoare la efectele negative ale aspartamului
  • SUBSTANŢE CHIMICE POLUANTE
  • GRĂSIMILE ÎN ALIMENTAŢIE
    • Colesterolul din sânge
    • Colesterolul din mâncare
    • Grăsimi nocive
    • Acizi graşi polinesaturaţi
    • Mâncăruri fără grăsimi
      • Olestra
      • Alţi înlocuitori de grăsimi folosiţi în produsele alimentare
  • CE FEL DE HRANĂ MÂNCĂM
    • Ce înseamnă de fapt un aliment proaspăt?
      • Ceară şi luciu
      • Modificările atmosferei în timpul procesului de ambalare
      • Opţiunea chimică
      • Iradierea mâncării
      • Coacerea cu ajutorul gazelor
    • Ingrediente modificate în mod genetic
    • Ingrediente ascunse în produsele comerciale
    • Trucuri comerciale
    • Sarea
      • Ce înseamnă de fapt „prea mult“?
      • Ucigaşul tăcut
    • Hrana pentru copii
      • Ce conţine mâncarea pentru copii, care există în comerţ?
  • FLUORUL ŞI EFECTELE SALE NEGATIVE
    • Ce sunt fluorurile şi fluorul?
    • Scopul utilizării fluoruluili
    • Compuşii fluoruraţi şi efectele lor nocive
    • Fluorul: armă biologică
  • ALTE METALE CU EFECTE TOXICE
    • Mercurul şi toxicitatea sa
      • Ce puteţi face dumneavoastră pentru a preveni toate aceste efecte nocive?
    • Aluminiul - substanţă toxică prezentă în viaţa noastră
      • Aluminiul în alimentaţia oamenilor
      • Efectele nocive ale aluminiului
      • Efectele neurologice şi fiziologice ale depunerilor de aluminiu
    • Cum acţionăm pentru a anihila aceste manipulări criminale?
  • REMEDII PERFECT NATURALE CARE POT FI FOLOSITE CU EFICIENŢĂ MAXIMĂ ÎN CONTRACARAREA EFECTELOR NOCIVE ALE ADITIVILOR ALIMENTARI
  • GLOSAR
  • ABREVIERI