0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali
Carte

Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali

Dezvăluiri referitoare la efectele profund nocive ale aditivilor alimentari

Autor(i): Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 224 (15x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali - Dezvăluiri referitoare la efectele profund nocive ale aditivilor alimentari“ este, din câte știm noi, prima carte de acest gen apărută în România și are scopul de a vă informa în legătură efectele profund nocive pe care le au aditivii alimentari sănătății noastre.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care înțeleg pericolul unei alimentații nesănătoase - oricât de comodă și de atractivă ar fi ea - și doresc să revină la o alimentație binefăcătoare, autorii au dedicat o secțiune specială prezentării unor remedii perfect naturale, capabile să contracareze efectele nocive ale aditivilor sintetici în cazul diverselor tipuri de intoxicații, devenite din ce în ce mai frecvente în rândul oamenilor.

Cuprinsul cărţii: „Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali“

  • INTRODUCERE:
  • MANIPULAREA POPULAȚIEI PE CALE CHIMICĂ
    • Moartea poate să ne vină și prin dozator
    • O, Moarte, unde îți este dozatorul?
    • M-ați convins, de mâine vând cancer!
    • Ce a devenit de fapt România după revoluție?
  • ADITIVI ALIMENTARI
    • Ceea ce nu știm, cel mai adesea, despre aditivi
    • Avem într-adevăr, nevoie de aditivi alimentari?
    • Au aditivii efecte negative?
      • Aditivii folosiți ascund propriile efecte negative
    • Clasificarea aditivilor
    • Toți aditivii care sunt prezenți în alimente apar și pe eticheta produsului?
    • Coloranții
    • Antioxidanții
    • Emulgatorii și stabilizatorii, agenți care împiedică întărirea substanțelor, agenții de vâscozitate, acizii alimentari
    • Aditivii care conferă strălucire
    • Amelioratorii și înălbitorii
    • Îndulcitorii artificiali (edulcoranții)
      • Utilizarea îndulcitorilor prezintă riscuri?
    • Folosirea ciclamaților este din nou permisă!!!
    • Aspartamul
      • Folosirea aspartamului de către companiile farmaceutice
    • Aspartamul este inclus în planul conspirației planetare care vizează un genocid biologic
    • Efectele negative ale aspartamului, aluminiului, mercurului și derivaților florurați asupra sistemului nervos și comportamentului uman
      • Reîntoarcerea la manipularea pe cale sintetică
    • Diverși alți aditivi
    • Uleiurile minerale hidrogenate și parafine
    • Alte substanțe utilizate care nu au un cod numeric special
    • Explicarea etichetei produsului coca - cola dietetică
  • MĂRTURII
    • Aspartamul și efectele sale asupra piloților
      • Date mai amănunțite despre conspirația și falsurile Companiei G. D. Searle regizate de Francmasoneria mondială
      • Înțelegerea secretă a Curții Supreme din SUA de a „ține parte“ aspartamului. Clarence Thomas - fost avocat al firmei Monsanto
    • Scrisoarea lui Jack Thomas, o altă victimă a aspartamului
      • Eu înainte de 1983
      • Venirea vremurilor întunecate
      • Renașterea: dovada unei remarcabile ameliorări care a survenit după ce am încetat să mai folosesc aspartam
      • Efectele negative ale produsului NutraSweet asupra unui public prea încrezător
    • O altă declarație a unei tinere de 21 de ani referitoare la efectele negative ale aspartamului
  • SUBSTANȚE CHIMICE POLUANTE
  • GRĂSIMILE ÎN ALIMENTAȚIE
    • Colesterolul din sânge
    • Colesterolul din mâncare
    • Grăsimi nocive
    • Acizi grași polinesaturați
    • Mâncăruri fără grăsimi
      • Olestra
      • Alți înlocuitori de grăsimi folosiți în produsele alimentare
  • CE FEL DE HRANĂ MÂNCĂM
    • Ce înseamnă de fapt un aliment proaspăt?
      • Ceară și luciu
      • Modificările atmosferei în timpul procesului de ambalare
      • Opțiunea chimică
      • Iradierea mâncării
      • Coacerea cu ajutorul gazelor
    • Ingrediente modificate în mod genetic
    • Ingrediente ascunse în produsele comerciale
    • Trucuri comerciale
    • Sarea
      • Ce înseamnă de fapt „prea mult“?
      • Ucigașul tăcut
    • Hrana pentru copii
      • Ce conține mâncarea pentru copii, care există în comerț?
  • FLUORUL ȘI EFECTELE SALE NEGATIVE
    • Ce sunt fluorurile și fluorul?
    • Scopul utilizării fluoruluili
    • Compușii fluorurați și efectele lor nocive
    • Fluorul: armă biologică
  • ALTE METALE CU EFECTE TOXICE
    • Mercurul și toxicitatea sa
      • Ce puteți face dumneavoastră pentru a preveni toate aceste efecte nocive?
    • Aluminiul - substanță toxică prezentă în viața noastră
      • Aluminiul în alimentația oamenilor
      • Efectele nocive ale aluminiului
      • Efectele neurologice și fiziologice ale depunerilor de aluminiu
    • Cum acționăm pentru a anihila aceste manipulări criminale?
  • REMEDII PERFECT NATURALE CARE POT FI FOLOSITE CU EFICIENȚĂ MAXIMĂ ÎN CONTRACARAREA EFECTELOR NOCIVE ALE ADITIVILOR ALIMENTARI
  • GLOSAR
  • ABREVIERI