0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Biologia credinței
Carte

Biologia credinței

Coperta cărții: Biologia credinței – Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor de la editura For You.
Cartea: Biologia credinței – Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor
Autor: Dr. Bruce H. Lipton,
Editura: For You
Cumpăr

Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor

Autor(i): Dr. Bruce H. Lipton,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 368 (14x20 cm)
ISBN:9786066391436
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cercetări recente arată că părinții își influențează în mod subconștient copiii chiar înainte de naștere și că acest act, efectuat în mod conștient, poate duce la nașterea unor copii mai inteligenți, mai sănătoși și mai fericiți.

Cartea „Biologia credinței“ scrisă Bruce Lipton este un rezumat al noii biologii și a tot ce implică aceasta. Ea este o enciclopedie de informații noi și esențiale ce arată o adevărată revoluție a modului de a gândi și de a înțelege - una atât de radicală, încât poate să schimbe lumea.

Ideea că ADN-ul codifică tot procesul de dezvoltare a vieții este folosită cu succes în ingineria genetică. În același timp, deficiențele acestei abordări devin și ele evidente. Cartea „Biologia credinței“ trece în revistă un sfert de secol de rezultate de avangardă în domeniul epigeneticii.

Bruce Lipton oferă noi perspective și un nou mod de înțelegere în ceea ce privește legătura dintre organismele biologice, mediu și influența gândului, a percepției și a conștiinței asupra subconștientului și asupra potențialului de vindecare al corpului nostru.

Cercetările revoluționare ale dr. Bruce Lipton au descoperit verigile lipsă dintre biologie, psihologie și spiritualitate, dintre viață și conștiință.

Explicațiile și exemplele bine documentate recomandă cartea „Biologia credinței“ ca pe o lectură obligatorie pentru oricine studiază biologia, științele sociale și știința îngrijirii sănătății.

„În această carte, care spulberă orice paradigme, Bruce Lipton administrează un KO tehnic Vechii Biologii. Cu stânga în dogma darwinismului și cu dreapta în medicina alopată, autorul zboară ochelarii de cal ai fizicalismului și face loc luminii cunoașterii despre sistemul minte/corp (credință/biologie). O lectură obligatorie, o distracție plăcută.“ (Ralph Abraham, Ph. D. - Profesor de matematici, Universitatea California, Autor al lucrării Chaos, Gaia, Eros)

«Biologia credinței» este o piatră de hotar în evoluția omenirii. Prin uimitoarele sale cercetări, în această carte antrenantă, dr. Bruce Lipton ne oferă o știință nouă și mai conștientă, a dezvoltării și transformării omenești. În loc să fie limitată de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programată să trăiască, acum omenirea are în față un mod de a-și dezlănțui adevăratul potențial spiritual, cu ajutorul unor simple credințe transformate, sub îndrumarea «mâinii blânde și iubitoare a lui Dumnezeu». O lectură absolut obligatorie pentru cei dedicați mișcării minte/corp și adevăratei esențe a vindecării.“ (John F. Demartini, D. C., Autorul best-seller-urilor „Numără-ți binecuvântările“ și „Experiența revelatorie“)

„Lipton demonstrează, din punct de vedere științific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce privește recuperarea sănătății. Informațiile vă dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care vă face victima genelor dumneavoastră.“ (M. T. Morter, Jr., D. C., Fondator al sistemului de sănătate Morter, inventator al tehnicii B. E. S. T.)

„În sfârșit, o explicație clară și ușor de înțeles a modului în care emoțiile ne reglementează expresia genetică! Trebuie să citiți această carte, pentru a putea aprecia cu adevărat faptul că nu sunteți o victimă a genelor voastre, și că de fapt aveți capacitatea nelimitată de a trăi o viață plină de pace, fericire și iubire.“ (Joseph Mercola, D. O., Fondator al www.mercola. com, pagina de internet în domeniul sănătății naturale cu cel mai mare număr de vizitatori din lume)

„Aceasta este o carte curajoasă și vizionară, care oferă dovezi solide, din biologia cuantică, de natură să destrame mitul determinismului genetic și, implicit, al victimizării. Dr. Bruce Lipton propune o perspectivă științifică solidă, care nu numai că informează cititorul, dar îl și transformă și îi dă puterea să înțeleagă că credințele noastre sunt cele care creează fiecare aspect al realității noastre personale. O lectură provocatoare și antrenantă!“(Lee Pulos, Ph. D., A. B. P. P., Professor Emeritus, Universitatea British Columbia, Autor al lucrărilor „Miracole și alte realități“ și „Dincolo de hipnoză“)

„Istoria va înregistra cartea «Biologia credinței» ca pe una dintre cele mai importante cărți ale timpurilor noastre. Bruce Lipton furnizează aici veriga lipsă dintre modul în care era înțeleasă biomedicina în trecut și bazele vindecării energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimate într-o formă ușor de înțeles, cu un stil care se potrivește omului de știință și publicului larg, în aceeași măsură. Pentru oricine care este interesat de sănătate, de bună-starea speciei și de viitorul vieții omenești, «Biologia credinței» este o lectură obligatorie. Implicațiile perspectivelor subliniate au potențialul de a schimba lumea, așa cum o cunoaștem noi. Concluziile lui Bruce Lipton – și modul concis în care le exprimă – sunt dovada genialității sale absolute.“ (Gerard W. Clum, D. C., Președinte, Colegiul de chiropractică Life, West)

Cuprinsul cărţii: „Biologia credinței“

 • Mulțumiri
 • Prolog
 • Introducere
 • Lecții din vasul Petri: Cu venerație pentru celulele inteligente și pentru studenții inteligenți
 • „Este mediul, prostule“
 • Membrana magică
 • Noua fizică: cu amândouă picioarele ferm… în aer
 • Biologia și credința
 • Dezvoltare și protecție
 • Cum să fim părinți conștienți: părinții – specialiști în inginerie genetică
 • Epilog: spiritul și știința
 • Anexă