0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Tesla - biografia unui geniu
Carte

Tesla - biografia unui geniu

Tesla - biografia unui geniu. Editura Pro Editură și Tipografie

Viața și vremurile lui Nikola Tesla

Autor(i): Marc J. Seifer
Editura: Pro Editură și Tipografie
Colecţia: Universuri secrete
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 456 (15x23 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Nikola Tesla (1856-1943), creditat ca fiind izvorul de inspirație pentru crearea radioului, roboților și chiar a radarelor, a fost numit sfântul protector al electricității moderne. Bazată pe materiale originale și care nu au mai fost disponibile anterior, această carte îndelung adamată este biografia completă a omului considerat de către mulți părintele fondator al tehnologiei electrice moderne.

Printre creațiile lui Nikola Tesla s-au numărat transportul curentului alternativ, iluminatul cu lămpi fluorescente și neon, telegrafia fără fir și turbinele gigantice care valorifică puterea cascadei Niagara.

Deoarece viața lui Nikola Tesla este atât de complexă și controversată gândindu-ne la întrebări cum ar fi dacă Nikola Tesla a primit impulsuri din spațiul extraterestru, de ce a eșuat în cele din urmă în parteneriatul său cu J.P. Morgan în construirea unui sistem global multifuncțional de distribuire fără fir a energiei electrice și a informațiilor, care a fost relația sa precisă cu Robert și Katharine Johnson și ce anume s-a petrecut cu sistemul de armament pe bază de fascicul de particule și cu documentele secrete, atât în timpul vieții sale, cât și imediat după moartea sa.

Parcurgând cartea „Tesla - biografia unui geniu“ veți descoperi întâmplări și mistere nediscutate până acum, ce țin de viața și realizările lui Nikola Tesla.

Pentru a vă atrage mai mult atenția asupra vieții și activității sale, dacă mai era nevoie, privind natura acestui mare inventator, mi-am permis să vă citez câteva din afirmațiile sale. Ele vor spune totul.

„Energia electrică este omniprezentă, în cantități nelimitate și poate propulsa toate mașinile din lume fără utilizarea petrolului, cărbunelui, gazului metan sau a oricărui alt combustibil.“

Vă recomand lectura acestei cărți ce zugrăvește viața unui om de geniu, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari inventatori ai acestei planete și pe care, totuși, societatea a căutat să-l ascundă sau să-i minimalizeze opera.