0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Cele 21 de legi supreme ale liderului
Carte

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Respecta-le si oamenii te vor urma

Autor(i): Dr. John C. Maxwell,
Editura: Amaltea
Colecţia: Leadership [Ed. Amaltea]
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Leadershipul se bazează pe un set de principii universale, indiferent de timp și spațiu. Vremurile se schimbă, tehnologia avansează într-un ritm extrem de rapid, culturile și politicile diferă de la o țară la alta, dar valorile tipice artei de a conduce sunt aceleași peste tot. Totul depinde de perseverența de care veți da dovadă în aplicarea lor, pentru că, deși teoria vi se poate părea simplă, practică este cea care contează.

Aveți aici lecții valoroase despre arta de a conduce de la unul dintre cei mai reputați specialiști în leadership la nivel mondial.

„Campionii nu devin campioni în ring; acolo primesc doar recunoașterea.“ – ne spune renumitul speaker și autor John C. Maxwell în această ediție revizuită a unei cărți care a schimbat în bine viața a milioane de lideri din întreaga lume și care poate fi considerată un adevărat manifest al vieții, învățăturilor și experiențelor sale.

Leadershipul nu este o disciplină statică, așa că legile incluse în prima ediție au fost actualizate, ilustrațiile mult îmbunătățite și aplicațiile au o latură mult mai practică.

Conceptele teoretice de bază ale leadershipului nu au fost eliminate, ci mai degrabă aduse la zi, fiindcă lucrarea se adresează în primul rând noii generații de lideri.

Vă invităm, așadar, să studiați „Cele 21 de legi supreme ale liderului“ – mai degrabă un manual esențial decât o analiză ezoterică a leadershipului.