0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. 250 de lucruri de încercat într-o viață - pentru cupluri
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

250 de lucruri de încercat într-o viață - pentru cupluri

Autor(i): Elise de Rijck
Editura: Litera
Colecţia: Carte pentru toți
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 128 (17x21 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

În această carte, găsiți 250 de activități nebunești, amuzante, unice și, uneori, chiar foarte serioase pe care trebuie să le încercați împreună cu persoana iubită.

Fie că abia v-ați cunoscut, fie că deja conviețuiți de ani buni, această carte vă va schimba viața. Chiar așa! Veți ajunge să vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt. Vă va oferi ocazia să trăiți aventuri palpitante.

Cu puțin noroc, cartea aceasta vă va împlini chiar toate visurile!

Lăsați-vă scrisori secrete în spatele produselor din raionul cu lactate al supermarketului, refaceți prima voastră întâlnire, dați-vă în leagăn unul pe altul și faceți-vă tatuaje pereche (permanente sau nu).

Acestea sunt doar unele dintre activitățile din lista cu cele 250 de idei care vă vor îmbogăți viața și vă vor consolida chiar și mai mult relația.

Include spații în care să lipiți cele mai frumoase sau amuzante poze ale voastre… Și extra pagini la final pentru propria voastră listă cu dorințe romantice.

O carte numai bună de păstrat pe care o veți ține aproape toată viața! Acceptați provocarea?

Fiindcă totul este mai plăcut în doi (în afară de mersul la toaletă), autoarea vă oferă acest volum, propunându-vă lucruri pe care să le puteți încerca împreună cu alesul/aleasa.