0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Antreprenor la minut
Carte

Antreprenor la minut

Secretul creării și dezvoltării unei afaceri de succes

Autor(i): Dr. Kenneth Blanchard, Don Hutson, Ethan Willis,
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea conține sfaturi neprețuite, rezumate în cadrul secțiunilor „Ponturi la minut“. Aceste sfaturi provin de la antreprenori și experți ca Sheldon Bowles, Peter Drucker, Michael Gerber și fantasticul Charlie Jones.

Ken Blanchard, Don Hutson și Ethan Willis vă spun aici povestea provocărilor întâmpinate de un om de afaceri, în demersul său de a-și înființa propria companie. Aveți în față o narațiune interesantă și dinamică, ce abordează multe dintre problemele tipice întâmpinate de antreprenori în lansarea de noi afaceri – de la găsirea surselor de venit până la implicarea angajaților și fidelizarea clienților.

Autorii expun în aceste pagini cea mai competitivă mentalitate în afaceri, cea americană, și vă arată cum este eficient să gândiți și să acționați, indiferent de domeniul și de piața pe care lucrați.

Veți descoperi o serie de perspective inedite asupra unor subiecte esențiale în afaceri: cum se pot pune baze solide pentru o firmă, în ce fel se asigură un flux continuu de numerar și ce înseamnă servicii excepționale.

Vei deveni o persoană mai bună după ce vei cunoaște filozofia acestei cărți.

Don M. Green, director executiv al Napoleon Hill Foundation

Ken Blanchard, maestru povestitor și strălucit consultant, își concentrează înțelepciunea unică și ideile puternice în această carte, pentru a ajuta antreprenorii să obțină un succes de durată.

Stephen R. Covey

O lectură captivantă, care îți va oferi o experiență unică de învățare. Cartea reprezintă un succes remarcabil în expunerea conceptului de antreprenoriat.

Zig Ziglar