0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Cel mai bun an
Carte

Cel mai bun an

10 întrebări care vă vor aduce succesul în următoarele 12 luni

Autor(i): Jinny S. Ditzler
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum arată lista ta de hotărâri pentru noul an?

Dar cu cea de anul trecut mai ții minte ce ai făcut?

Jinny S. Ditzler îți arată că de data asta poate fi diferit. În fiecare persoană de succes se ascunde un om obișnuit care a găsit curajul, puterea și disciplina de a acționa, de a se confrunta cu marile provocări și de a-și împlini visurile. Depinde doar de voi să aveți viața pe care v-o doriți. Acest ghid unic vă învață cum să faceți acest lucru.

Uitați de hotărârile pe care le-ați luat anul trecut! Mai bine citiți această carte.

Dr. Tony Alessandra

Experiența Cel mai bun an își propune să pătrundă până la esența modului de a gândi și a acționa al fiecăruia dintre voi și să vă dea puterea de a accede la un alt nivel de eficiență și împlinire pe plan personal.

Jinny S. Ditzler

Jinny Ditzler a ajutat sute de bărbați și femei să ajungă la un nou nivel al succesului personal și profesional pe parcursul ultimilor 20 de ani. Cartea de față este un exercițiu distractiv, verificat și interactiv care oferă un program ce vă va ajuta să vă transformați și să vă atingeți obiectivele cu ajutorul a zece întrebări simple.

Dacă veți găsi curajul, tăria și disciplina de a acționa, de a înfrunta marile provocări ale vieții, atunci viața voastră va fi așa cum v-ați dorit dintotdeauna.

Cartea de față își propune să pătrundă în esența modului de a gândi și de a acționa al fiecăruia dintre noi și să ne dea puterea de a accede la un nivel mai înalt de eficiență și succes personal. Printr-un proces de autodescoperire, vă puteți evalua situația actuală, după care puteți trece la planificarea viitorului. Răspunzând la întrebările ce vă sunt adresate, veți putea să vă clarificați ideile și să treceți la acțiune. Acești pași direcți vă vor ajuta să faceți din acest an – și fiecare an – cel mai bun an al vieții voastre, obținând venituri mai ridicate, mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, o carieră plină de satisfacții, relații mai bune, sănătate fizică și împlinire spirituală.

Acesta poate începe în orice moment și cu siguranță va fi cel mai bun. La capătul exercițiului individual, veți avea în față un plan simplu, pe o singură pagină, care vă va ajuta să vă împliniți dorințele în anul pe care îl aveți în față, dar și în cei care vor urma.