0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Carnea și sănătatea
Carte

Carnea și sănătatea

Carnea și sănătatea. Editura Păzitorul Adevărului
Autor(i): Alfons Balbach
Editura: Păzitorul Adevărului
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 92 (14x20 cm)
Preţ: 10,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


De și este o practică larg răspândită la majoritatea popoarelor lumii, consumul de carne nu este un lucru chiar atât de natural cum pare la prima vedere.

În cartea „Carnea și Sănătatea“ autorul Alfons Balbach analizează din perspectivă științifică, medicală, socială, etică și religioasă acest fenomen, aducând o mulțime de dovezi care spulberă multe mituri populare cum ar fi și acela că folosirea cărnii ca hrană ar fi un factor esențial și benefic în alimentația omului. El evidențiază impactul pe care consumul de carne îl are asupra sănătății omului și modul cum aceasta influențează negativ nu doar longevitatea, ci și morala și intelectul. Parcurgând cartea „Carnea și Sănătatea“, vom afla cum putem trăi mai sănătos, mai nobil și mai frumos respectând totodată dreptul la viață al celorlalte creaturi de pe Pământ.

Cuprinsul cărţii: „Carnea și sănătatea“

  • Mâncarea de carne din punct de vedere istoric
  • Este omul din natură carnivor sau vegetarian?
  • Depinde vigoarea fizică de consumul de carne?
  • Carnea este slăbiciune
  • Probe de rezistență între carnivori și vegetarieni
  • Carnea are o valoare alimentară inferioară
  • Influența cărnii în degenerarea raselor
  • Carnea și longevitatea
  • Subgreutatea și obezitatea
  • Efectele alimentației cu carne asupra corpului
  • Efectele cărnii asupra dinților omului
  • Bacteriile din carne și putrefacția intestinală
  • Paraziți proveniți din alimentele cu carne
  • Efectele alimentației cu carne asupra spiritului
  • Carnea din punct de vedere economic
  • Carnea ca aliment din punct de vedere al Sfintelor Scripturi
  • Este permis în Noul Testament a se mânca carnea animalelor curate?
  • Este permis în zilele noastre a se mânca carnea animalelor curate?