0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Carnea şi sănătatea
Carte

Carnea şi sănătatea

Carnea şi sănătatea. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Alfons Balbach
Editura: Păzitorul Adevărului
Pagini: 92 (14x20 cm)
Preţ: 8,19 Lei
Disponibilitate: în stoc

De şi este o practică larg răspândită la majoritatea popoarelor lumii, consumul de carne nu este un lucru chiar atât de natural cum pare la prima vedere.

În cartea „Carnea şi Sănătatea“ autorul Alfons Balbach analizează din perspectivă ştiinţifică, medicală, socială, etică şi religioasă acest fenomen, aducând o mulţime de dovezi care spulberă multe mituri populare cum ar fi şi acela că folosirea cărnii ca hrană ar fi un factor esenţial şi benefic în alimentaţia omului. El evidenţiază impactul pe care consumul de carne îl are asupra sănătăţii omului şi modul cum aceasta influenţează negativ nu doar longevitatea, ci şi morala şi intelectul. Parcurgând cartea „Carnea şi Sănătatea“, vom afla cum putem trăi mai sănătos, mai nobil şi mai frumos respectând totodată dreptul la viaţă al celorlalte creaturi de pe Pământ.

Cuprinsul cărţii: „Carnea şi sănătatea“

  • Mâncarea de carne din punct de vedere istoric
  • Este omul din natură carnivor sau vegetarian?
  • Depinde vigoarea fizică de consumul de carne?
  • Carnea este slăbiciune
  • Probe de rezistenţă între carnivori şi vegetarieni
  • Carnea are o valoare alimentară inferioară
  • Influenţa cărnii în degenerarea raselor
  • Carnea şi longevitatea
  • Subgreutatea şi obezitatea
  • Efectele alimentaţiei cu carne asupra corpului
  • Efectele cărnii asupra dinţilor omului
  • Bacteriile din carne şi putrefacţia intestinală
  • Paraziţi proveniţi din alimentele cu carne
  • Efectele alimentaţiei cu carne asupra spiritului
  • Carnea din punct de vedere economic
  • Carnea ca aliment din punct de vedere al Sfintelor Scripturi
  • Este permis în Noul Testament a se mânca carnea animalelor curate?
  • Este permis în zilele noastre a se mânca carnea animalelor curate?