0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Ecologie
  3. Leac pentru Pământ
Carte

Leac pentru Pământ

Leac pentru Pământ. Editura For You
Cumpăr

Cum să transformăm toxinele personale și de mediu

Autor(i): Sandra Ingerman
Editura: For You
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 312 (14x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

IATĂ UN MARE PROGRES PENTRU LUCRUL CU ENERGIA – VINDECAREA PĂMÂNTULUI ÎNSUȘI

Începând cu legendele larg răspândite despre vindecările șamanice, până la relatările biblice despre despicarea apelor Mării Roșii și minunile făcute de Iisus când a înmulțit pâinile și peștii, multe tradiții spirituale conțin povestiri despre transformări, aparent inexplicabile, ale lumii și naturii. Vechea artă de vindecare, cea a transmutației, în care substanțele toxice sunt neutralizate, este menționată în toate tradițiile spirituale importante ale lumii, inclusiv în textele șamanice, yoghine și taoiste. Ea a fost abordată pentru a ne vindeca pe noi înșine, dar poate fi folosită și pentru a vindeca mediul înconjurător.

Timp de douăzeci de ani, Sandra Ingerman a studiat modalități alternative de a anula poluarea mediului. În cartea „Leac pentru Pământ“, ea ne duce într-o călătorie extraordinară prin istoria transmutației, învățându-ne cum putem folosi această tehnică uitată, pentru a ne schimba pe noi înșine și mediul în care trăim.

Sandra ne oferă instrumente de creație, existente în practicile vechi de vindecare, cum ar fi vizualizarea, ceremoniile, ritualurile, incantațiile – care duc la rezultate dovedite în mod științific. Într-un exemplu extraordinar despre ceea ce poate fi realizat, atunci când acțiunile noastre sunt alimentate de conștiință și conștiență, Sandra Ingerman descrie succesul pe care l-a avut când a transformat natura apei poluate chimic.

„O capodoperă a alchimiei, care oferă modalități practice de a transforma și vindeca viețile noastre și Pământul.“ (Alberto Villoldo, Ph.D - autorul cărților Șaman, vindecător, înțelept și Vise curajoase)

„În această carte scrisă atât de frumos, Sandra Ingerman ne arată cum să lucrăm cu aliații noștri din planul spiritual, pentru a reface sănătatea și vitalitatea mediul înconjurător. Cartea aduce o contribuție majoră la integrarea procedurilor șamanice în ecologie.“ (Ralph Metzner, Ph.D. - Autor al cărții Psihologia verde)